Liga 1

Rrahmani a ironizat-o pe FCSB la ea acasă » Serie de celebrări speciale după goluri

+10 Foto
Albion Rrahmani/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Cristi Preda (foto), Adrian Duţă  —  sâmbătă, 09 martie 2024

Rapid - FCSB. Albion Rrahmani, atacantul kosovar al giuleștenilor, a dus scorul la 2-0 și a sărbătorit în stilul lui Jude Bellingham. Apoi, a marcat pentru 4-0 și a celebrat ca Ronaldo.

Deja celebra sărbătoare de la goluri a lui Jude Bellingham a apărut și pe Arena Națională. Rrahmani l-a învins pe pe Ștefan Târnovanu cu o finalizare de clasă, a băgat piciorul sub balon și l-a săltat peste portarul care plonjase deja. Centrarea pentru Albion a venit de la Krasniqi.

+10 Foto
Albion Rrahmani, celebrări la Rapid - FCSB

Albion Rrahmani, celebrări speciale la Rapid - FCSB

Rrahmani nu s-a oprit acolo, a urmat o a doua celebrare a golului. De data asta, a făcut un semn cu mâinile în stilul lui Paul Pogba la EURO, cu mâinile în fața pieptului, imitând aripile unei păsări.

Rrahmani a reușit „dubla” pe final, cu un șut la colțul lung, apoi a sărbătorit precum Cristiano Ronaldo, prin celebrul „siuuu”.

Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon, primul al lui în Superliga. Jucătorul lunii februarie în ancheta GSP a declarat recent că vrea să ajungă la cota 20 în acest sezon.

Vreau să marchez peste 20 de goluri. Dar în primul rând vreau să iau titlul cu Rapid”, spunea Rrahmani după 4-1 cu UTA. Mai are 7 goluri de marcat pentru a atinge obiectivul propus, și 10 meciuri la dispoziție.

VIDEO. RAPID - FCSB. Atmosferă de meci mare pe Arena Națională

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.