Liga 1

Olaru și-a asumat rolul de lider! A ieșit primul după eșecul cu Rapid: „Din toate punctele de vedere!”

+13 Foto
Darius Olaru spune că Rapidul a fost superioară la toate aspectele și nu a găsit explicații pentru prestația mult sub așteptări și sub potențialul echipei.

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 09 martie 2024

Rapid a zdrobit-o pe FCSB, scor 4-0, în ultima rundă a sezonului regulat din Superligă. Darius Olaru, căpitanul liderului, a recunoscut superioritatea adversarilor.

Darius Olaru spune că Rapidul a fost superioară la toate aspectele și nu a găsit explicații pentru prestația mult sub așteptări și sub potențialul echipei.

Darius Olaru, după Rapid - FCSB 4-0

„Dacă pierdeam 1-0 sau 2-0... dar diferența a fost mult prea mare. Nu avem timp să ne plângem. Trebuie să ne ridicăm, de acum începem treaba serioasă și jucăm pe 3 puncte. Nu știu ce s-a întâmplat.

Au fost mai buni din toate punctele de vedere și au meritat victoria. Problema a fost la noi. Nu am fost montați, nu am arătat agresivitate. Am arătat rău.

Nu ne-am gândit că suntem campioni. Știm că mai sunt multe meciuri și că acolo se va decide. Bine că victoria a venit acum, am pierdut doar un punct și jumătate. Trebuie să arătăm altă față!

Ne pare rău că nu am putut câștiga în fața suporterilor noștri. Ei au fost mereu alături de noi și sperăm să îi facem fericiți!”, a spus Darius Olaru la Orange Sport.

Întrebat dacă se teme de o reacție a finanțatorului Gigi Becali, Olaru a spus: „Are tot dreptul să o facă după acest meci. Problema a fost la noi astăzi! Trebuie să ne schimbăm cu toții”.

FOTO. Moment special surprins de fotoreporterul GSP, cu o oră înaintea derby-ul Rapid - FCSB » Ce au făcut Săpunaru și Chiricheș

+13 Foto
Moment special cu Săpunaru și Chiricheș, înainte de Rapid - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

VIDEO. Ce a remarcat Raul Rusescu în prima repriză a derby-ului Rapid - FCSB: „Evenimentul principal nu a fost golul!”

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.