Liga 1

Acționarul Rapidului, devastator cu FCSB: „I-am surclasat! Îi batem oricând! Trebuia să fie 5-0”

+52 Foto
Rapid - FCSB/ foto: Raed Krishan și Cristi Preda

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 09 martie 2024

Rapid - FCSB 4-0. Victor Angelescu, acționarul minoritar al giuleștenilor, a comentat euforic partida de pe Arena Națională.

Angelescu i-a răspuns lui Becali, patronul FCSB, care a ironizat Rapidul înainte de meci.

Victor Angelescu, euforic după Rapid - FCSB 4-0

„A doua repriză a fost mai bună. Am făcut un meci foarte bun, sunt mândru de jucători și antrenor. I-am surclasat. Ăsta e cuvântul. Nu trebuie să ne ferim. Îmi pare rău că nu a fost 5-0, am mai avut ocazii. Nu mă așteptam să câștigăm de asemenea manieră. Mă așteptam să câștigăm însă. Pe valoare suntem mult mai buni ca ei.

Domnul Becali zicea că e campion. Să bage șampania la rece, că îi cam batem oricând. A fost o diferență mare. Unde e valoare, domnule Becali? Pe valoare, e greu. Unde e acum Gigi Becali, cu cele 18 puncte de care zicea el?

Să țină șampania la rece, campionatul se joacă. Au venit scouterii pentru FCSB, nu cred că au văzut ceva pe acolo. Mai degrabă i-au văzut pe ai noștri”, a declarat Victor Angelescu, la Prima Sport 1.

VIDEO. Dan Șucu, după Rapid - FCSB 4-0: „Aroganța e boală grea!”

>

„În ciuda scorului, echipa adversă este una foarte puternică. Dacă îmi permit să spun, aroganța e o boală grea. Noi ne vom strădui ca la Rapid să nu ajungem niciodată să ne comportăm cu aroganță.

Mi-ar plăcea să mai spun că în seara asta începem cu adevărat să înțelegem cât de puternici suntem, atât echipa, cât și jucătorii. Toată lumea e fericită! O echipă puternică. Sperăm ca de acum înainte așa să arătăm.

Toate golurile mi-au plăcut, dar lucrurile astea trebuie să le vorbiți cu specialiștii. Pentru noi cel mai important este că ne întărim de la un meci la celălalt. Mai frumos de atât nu se putea”, a spus Dan Șucu, la plecarea de la Arena Națională.

Clasamentul play-off-ului (după înjumătățire)

  1. FCSB - 32p
  2. Rapid - 28p*
  3. CFR Cluj - 27p*
  4. U Craiova - 23p**
  5. Farul - 22p*
  6. Sepsi - 22p*

*beneficiază de rotunjire
** mai are de disputat un meci

VIDEO. RAPID - FCSB. Atmosferă de meci mare pe Arena Națională

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.