Liga 1

Semnul de întrebare pus de Mihai Stoica: „Pentru mine e un mister! Nu acuz” + singurul fotbalist de la FCSB remarcat

+26 Foto
Rapid a zdrobit-o pe FCSB, scor 4-0, în ultima rundă a sezonului regulat din Superligă. Mihai Stoica a recunoscut superioritatea giuleștenilor și nu găsește explicații pentru prestația din repriza secundă.

Articol de Adrian Jitea  —  Saturday, 09 March 2024

Rapid a zdrobit-o pe FCSB, scor 4-0, în ultima rundă a sezonului regulat din Superligă. Mihai Stoica a recunoscut superioritatea giuleștenilor și nu găsește explicații pentru prestația din repriza secundă.

Mihai Stoica a avut un discurs realist la finalul eșecului cu Rapid. Speră ca dușul rece primit pe Arena Națională să o trezească pe FCSB.

Mihai Stoica, după Rapid - FCSB

„Am început bine meciul. Am jucat bine doar după gol până la pauză. Nu am mai ieșit de la cabine. Singura veste bună e ca se înjumătățesc punctele de astăzi, ca să facem o glumă amară. Era mai rău dacă se întâmpla în play-off.

N-am fost bine astăzi. Dar toți băieții care n-au fost bine astăzi, au fost buni pe durata sezonului regular. Intrăm de pe primul loc în play-off!

Eu am un singur regret imens, faptul că au asistat aproape 10.000 de suporteri în peluză la o înfrângere de dimensiunile astea. Scorul nici nu e prea aspru! Chiar reflectă realitatea din partea a doua a meciului.

Nu știu de ce am intrat atât de rău în partea a doua a jocului. Pentru mine e un mister. Nu acuz, nu am făcut asta niciodată. Suntem pe primul loc, avem 4,5 puncte avans. Ne bate Rapidul pe unde ne prinde, ce să mai zicem?”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

+26 Foto
Imagini de la finalul meciului Rapid - FCSB/ foto: Raed Krishan

Mihai Stoica a avut și un remarcat, pe Ovidiu Popescu, folosit fundaș central: „Înainte de a intra, Chiricheș trebuia să joace un meci amical. Sunt mai multe etape. Nu am pierdut cu 4-0 pentru că a lipsit un jucător. Părerea mea e că Ovidiu Popescu a fost printre cei care s-au remarcat, n-au jucat rău deloc”.

Putem transforma înfrângerea asta umilitoare într-un avantaj. Dacă nu reușim asta, înseamnă că pierdem vremea. Și noi, și ceilalți! Au mers Krasniqi și Rrahmani astăzi. De la Rapid, cam toți au mers. Se întâmplă, există și meciuri de acest gen
- Mihai Stoica

Clasamentul play-off-ului (după înjumătățire)

  1. FCSB - 32p
  2. Rapid - 28p*
  3. CFR Cluj - 27p*
  4. Universitatea Craiova - 23p**
  5. Farul - 22p*
  6. Sepsi - 22p*

*beneficiază de rotunjire
** mai are de disputat un meci

VIDEO. Ce s-a întâmplat pe Arena Națională, când fotbaliștii de la FCSB au mers în fața Peluzei Nord » Chiricheș a intervenit: „Calm, calm!”

>

Citește și alte știri despre Rapid - FCSB 4-0:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.