Liga 1

Basarab Panduru l-a contrazis pe Florinel Coman, după ce FCSB a fost zdrobită de Rapid: „Mai bine făceai dușul cu apă caldă”

Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) l-a contrazis pe Florinel Coman, după ce acesta spusese că eșecul cu Rapid, scor 0-4, a venit într-un moment bun.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  Sunday, 10 March 2024

Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) l-a contrazis pe Florinel Coman, extrema stânga de la FCSB, după ce acesta spusese că eșecul cu Rapid, scor 0-4, a venit într-un moment bun.

La finalul meciului, Florinel Coman declarase că acest eșec reprezintă un duș rece și, venit chiar înaintea play-off-ului, poate reprezenta momentul care să-i readucă pe cei de la FCSB cu picioarele pe pământ, după ce aceștia deveniseră prea siguri că vor lua campionatul la finalul sezonului.

Basarab Panduru nu este de acord cu Florinel Coman și consideră că mult mai importante erau punctele și diferența de 8 puncte (după înjumătățire), care ar fi putut exista între FCSB și Rapid.

Fostul fotbalist mai spune că acum, în contextul celor 4 victorii consecutive obținute cu FCSB, Rapid va aborda la victorie și cele două meciuri directe din play-off.

Basarab Panduru, după Rapid - FCSB: „Pentru FCSB nu au existat părți bune”

„Eu cred că erau necesare 8 puncte, să le pui între tine și Rapid. Mai bine făceai dușul cu apă caldă, decât să vină ăsta cu apă rece. Nu îți trebuia deloc dușul ăsta. Opt puncte erau perfecte, după părerea mea.

Dar la cum ai jucat, nu aveai cum să iei nimic. Pentru FCSB nu au existat părți bune, meciul ăsta e de uitat. Trebuie să uiți tot meciul ăsta, dacă poți.

Sunt 8 meciuri de când cei de la Rapid au revenit în Superliga și au 6 victorii și două înfrângeri. Cam au ceva, nu? În momentul ăsta, e echipa care nu mai are frică de FCSB.

Cred că celor de la FCSB le-ar conveni două egaluri în cele două meciuri cu Rapid. Dacă au 5 puncte avantaj, normal că le convine, dar nu o să-i convină Rapidului, care o sa vrea 6 puncte, dacă a văzut că se poate”, a spus Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Clasamentul din Superliga

VIDEO. RAPID - FCSB 4-0. Cristi Săpunaru a dat tonul fiestei cu galeria la finalul victoriei de pe Arena Națională

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.