Liga 1

Gigi Becali nu se iartă: „Nu mai ascult în viața mea de nimeni. Trebuia să îl iau înainte să ajungă la Rapid”

Gigi Becali

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 10 martie 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, nu se iartă că l-a ratat pe Ermal Krasniqi înainte ca acesta să ajungă la Rapid. Acesta l-a lăudat pe jucătorul rivalei după înfrângerea roș-albaștrilor cu 0-4.

Extrema kosovară a marcat și cu FCSB, cu un șut din afara careului, cu efect, la colțul scurt. Krasniqi a venit la Rapid în iarnă, de la CFR Cluj, însă era dorit și de Gigi Becali la FCSB. Patronul roș-albaștrilor susține că nu l-a luat din cauza celor din staff-ul tehnic, care nu l-au vrut.

Gigi Becali: „Trebuia să îl iau pe Krasniqi, dar am ascultat de staff”

„Pe Krasniqi voiam să îl aduc, dar mi-a zis cineva din staff că nu joacă la CFR. Nu mă mai iau după nimeni niciodată. Mi-au zis oamenii că nu joacă la CFR.

«Unde să îl băgăm, în locul lui Coman?». Gata, nu mă mai iau după staff. Krasniqi e cel mai bun de la ei”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport 1.

De când a venit la Rapid, Krasniqi a jucat doar în banda dreaptă a atacului, deși el e extremă stânga la bază. În stânga, titular e Jayson Papeau.

De când a venit la Rapid, Krasniqi a dat 4 goluri și 3 assist-uri în 8 meciuri.

Gigi Becali, devastator după Rapid - FCSB. A distrus 5 vedete

„Au fost o echipă de fotbal, noi nu. Și-au dat viața pe teren. Coman, Olaru, Băluță, Tavi Popescu au fost zero. Și Târnovanu. Mă gândesc dacă mai intră el în poartă. La primul gol trebuia să iasă. Și la acela de la colțul scurt a greșit.

E fricos. Era mingea lui. Nu am avut niciun jucător pe teren. Nu am avut nimic. Nu pot spune de vreunul ceva. Coman le-a luat pe toate să tragă echipa după el. A început ca pe vremuri, să dribleze el tot. Olaru, căpitanul echipei, zero. Pe Tavi îl scot, îl bag pe unu' de 16 ani”, a declarat Becali, la Prima Sport.

VIDEO. RAPID - FCSB 4-0. Ermal Krasniqi a fugit în tribune după fluierul final și și-a adus soția pe gazonul Arenei Naționale

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.