Liga 1

Și-a învins din nou foștii colegi, dar rămâne cu picioarele pe pământ: „Mai avem 10 meciuri, nu e ca și cum am câștigat campionatul!”

Rapid - FCSB/ foto: Raed Krishan și Cristi Preda

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  duminică, 10 martie 2024

Răzvan Oaidă (26 de ani), mijlocașul Rapidului, rămâne cu picioarele pe pământ după succesul răsunător în fața liderului FCSB, scor 4-0.

Venit la Rapid în această vară liber de contract chiar de la rivala FCSB, Răzvan Oaidă i-a învins pe roș-albaștri în ambele meciuri din sezonul regular. A fost 2-1 în tur pentru Rapid și 4-0 în meciul de sâmbătă seară.

Deși giuleștenii i-au umilit pe cei de la FCSB, Oaidă rămâne cu picioarele pe pământ și spune că urmează 10 etape de foc pentru Rapid.

VIDEO Răzvan Oaidă: „Ar fi ceva extraordinar să jucăm în ultima etapă cu titlul pe masă”

>

„A fost bucurie foarte mare în vestiar, ne bucură enorm această victorie. Un derby frumos atât în teren, cât și în tribune. A fost o seară excepțională, sunt 3 puncte foarte importante, aveam nevoie e această victorie. Mă bucură cu atât mai mult pe plan personal, sper să o ținem la fel.

Nu mă așteptam la acest scor, dar se pare că am avut o zi foarte bună. Ne priesc aceste derby-uri. Mai avem 10 meciuri, nu e ca și cum am câștigat campionatul. Să dea Dumnezeu să-i luăm toți banii domnului Șucu (n.r. - referitor la prima promisă de patronul giuleștenilor în cazul victoriei)

Nu știu ce se întâmplă diferit, suntem într-o perioadă extraordinară, avem consistență în joc, am devenit maturi, asta e foarte important. Vor veni meciuri foarte grele, mai sunt 10 meciuri importante cu echipe foarte bune și va fi greu.

Se joacă în continuare campionatul, e un drum lung. Ar fi ceva extraordinar să jucăm în ultima etapă cu titlul pe masă”, a declarat Răzvan Oaidă după meci.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.