Liga 1

Xian Emmers a plecat acasă cu metroul după Rapid - FCSB! Imagini senzaționale postate pe Instagram

Articol de Andrei Crăiţoiu, Carmen Dumitru  —  duminică, 10 martie 2024

A fost o seară a bucuriei pentru suporterii Rapidului, după ce echipa lor a umilit FCSB, 4-0, pe Arena Națională. Printre miile de fani prezenți la stadion s-a aflat și mijlocașul belgian Xian Emmers (24 de ani), cel care a plecat spre casă cu metroul.

Fără meci jucat de 5 luni, mijlocașul belgian Xian Emmers (24 de ani) e în plin proces de recuperare după o ruptură la tendonul de la degetul mare al piciorului drept.

Chiar dacă n-a prins lotul Rapidului pentru meciul cu FCSB, mijlocașul belgian n-a ratat partida de pe Arena Națională. Și-a trăit la intensitate maximă o nouă victorie a colegilor săi în fața rivalei din București.

La finalul partidei, Xian a plecat acasă cu prietenii săi cu care a venit la meci. Toți au plecat cu metroul! Imaginile cu belgianul cântând alături de fani în metrou au apărut imediat pe Internet și-au devenit virale.

>

Emmers a revenit la antrenamente

Fotbalistul belgian lipsește de 5 luni, ultimul meci jucat fiind pe 1 octombrie. Diagnosticat cu o ruptură la tendonul de la degetul mare al piciorului drept, Emmers a refuzat să se opereze, astfel că revenirea s-a amânat.

Era așteptat să reia pregătirea în pauza de iarnă, în cantonamentul rapidiștilor din Antalya, dar a acuzat probleme medicale și a trebuit să mai aștepte. Acum, el pare pregătit să joace din nou sub comanda lui Cristiano Bergodi.

A semnat prelungirea

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă dificilă, rapidiștii nu l-au lăsat pe Emmers să plece de la echipă. Ci i-au prelungit contractul până în 2025. Anunțul a fost făcut zilele trecute de către club.

„Evoluțiile excelente ale belgianului nostru i-au adus acestuia activarea clauzei de prelungire de către club, astfel că îl vom avea alături de noi pe Xian până în vara lui 2025” a fost mesajul postat pe contul de Facebook al Rapidului.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.