Stiri extrasport

A dat lovitura după ce a apărut într-o poză alături de Steph Curry! » Și-a crescut tariful pe oră cu 66% după ce a devenit celebră la un meci din NBA

+28 Foto
Katherine Taylor (foto: Twitter)

Articol de Andra Mocanu  —  duminică, 10 martie 2024

O imagine cu Katherine Taylor a făcut înconjurul internetului. Ea a apărut în tribune la meciul lui Golden State Warriors cu Milwaukee Bucks, 125-90.

S-a bucurat vizibil în tribune. Cu un decolteu adânc, ea a devenit rapid celebră. Fanii au fost însă furioși pe cei de la NBA, care au înlocuit rapid imaginea. Americanii au postat o poză în care Taylor era mascată de Stephen Curry.

A devenit celebră după un meci din NBA

Fotografia inițială a fost postată de fotoreporterul Scott Strazzante, de la Associated Press. După ce a devenit celebră, s-a aflat că Taylor e escortă de lux. Iar New York Post scrie că aceasta și-a mărit tariful de la 900 de dolari pe oră la 1.500 de dolari, adică o creștere de 66,6%.

„Doamne! Cea mai frumoasă întâlnire din viața mea. La naiba, să îmi aduceți aminte să vin complet îmbrăcată data viitoare. Ce minunat. Apropo, bărbatul din imagine probabil va divorța. Soția lui va veni acasă, va lua copiii, câinele și pălăria aceea și va pleca”.

Poza lui Scott Strazzante în stânga / Poza NBA în dreapta

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.