Liga 1

Au venit să vadă jucători de la FCSB și au plecat întrebând de cei de la Rapid

Vârful Rapidului a impresionat și în derbyul cu FCSB

Articol de Marius Mărgărit  —  duminică, 10 martie 2024

Înaintea partidei Rapid- FCSB, agentul preferat al lui Gigi Becali, Florin Vulturar, anunța că va veni pe Arena Națională însoțit de mai mulți agenți care reprezentau cluburi din Franța, Danemarca și Turcia, interesați să vadă la treabă unii dintre jucătorii roș-albaștrilor.

Șut și Dawa erau în vizorul scouterilor

GSP.ro a aflat de la surse din lumea fotbalului că, într-adevăr, impresarul român a asistat la meci alături de agenți de la LOSC Lille, FC Copenhaga și Trabzonspor. Și că principalii jucători vizați de respectivele cluburi erau mijlocașul Adrian Șut și stoperul Joyskim Dawa.

Veniseră să-i urmărească și pe Florinel Coman sau Darius Olaru, chiar dacă prețurile de vânzare avansate de patronul formației din Berceni sunt destul de mari.

La final însă, după prestațiile aproape de penibil ale celor de la FCSB, toți erau evident dezamăgiți și nu prea s-a discutat despre un eventual interes. Cei doi jucători au fost printre cei mai slabi, fiind notați de GSP.ro cu 2 (Dawa) și 4 (Șut).

„A rămas ca respectivii agenți să mai vină și altă dată la meciurile lui FCSB, cel mai probabil spre finalul de play-off", au concluzionat respectivele surse.

Au întrebat de Rrahmani, Krasniqi sau Iacob

Dacă evoluția roș-albaștrilor a lăsat un gust amar emisarilor străini, într-un meci în care FCSB nu a contat în ofensivă, iar defensiva a încasat 4 goluri, în schimb, au ieșit la rampă rapidiștii.

Respectivii agenți care veniseră să-i vadă pe elevii lui Elias Charalambous au sfârșit prin a fi impresionați de Albion Rrahmani, autorul unei duble, de Ermal Krasniqi (gol și pasă de gol) sau de stoperul Paul Iacob, cel care a deschis scorul sâmbătă seară pe Arena Națională.

Gigi Becali a vrut să-l ia pe Krasniqi de la CFR, dar a fost sfătuit de colaboratorii săi că n-ar fi un transfer potrivit și a renunțat.

Ca un amănunt, cei de la FC Copenhaga chiar au fost încântați de prestația vârfului kosovar, care a venit la începutul acestui sezon de la FK Ballkani, pentru 600.000 euro.

Ei au fost o echipă de fotbal, noi nu. Și-au dat viața pe teren. Coman, Olaru, Băluță, Tavi Popescu au fost zero. Și Târnovanu. Mă gândesc dacă mai intră el în poartă. La primul gol trebuia să iasă. Și la acela de la colțul scurt a greșit.

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO „Hai, mă!” » Imagini FABULOASE cu Dan Șucu și Victor Angelescu înainte de Rapid - FCSB 4-0

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.