Liga 1

Rapid plusează și la imagine » Prezență-surpriză alături de Diana Șucu în lojă: femeia care a salvat România de la un adevărat dezastru!

FOTO: Instagram @Diana Șucu

Articol de Adrian Duţă  —  Sunday, 10 March 2024

Diana Șucu, soția lui Dan Șucu, a fost prezentă la meciul cu FCSB, scor 4-0, alături de Aurora Damcali, avocat care a reprezentat România în „procesul Roșia Montană”, câștigat împotriva Gabriel Resources.

„Prietena mea deșteaptă, Aurora Damcali, care a luptat și a câștigat alături de colegii ei în procesul Roșia Montană, a făcut un pas important în viața ei: a devenit Rapidistă”, a scris Diana Șucu, alături de o poză cu Aurora Damcali.

Avocata a putut vedea de la fața locului cum giuleștenii și-au spulberat marea rivală.

Diana Șucu și Aurora Damcali/ foto Instagram @dianasucu

Iar aceasta a răspuns la postarea Dianei Șucu: „Mulțumesc mult! M-am bucurat să simt vibrația suporterilor și victoria Rapidului alături de voi!”.

Ce s-a întâmplat în „procesul Roșia Montană”

„Centrul Internațional pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investiții al Băncii Mondiale (ICSID) a comunicat, vineri seară, Guvernului României că statul român nu va plăti nicio despăgubire companiei Gabriel Resources în cazul Roșia Montană.

Decizia – definitivă și executorie – vine la capătul a aproape nouă ani de proces. România a fost reprezentată în acest proces de casa de avocatură românească Leaua Damcali Deaconu Paunescu – LDDP și firma elvețiană LALIVE SA

România urmează să recupereze 1,4 milioane de dolari cheltuieli de judecată. Gabriel Resources a depus în iulie 2015 la ICSID cererea de arbitraj împotriva statului român.

Compania canadiană Gabriel Resources a susținut, în cadrul procesului de arbitraj de la Washington, că i-a fost expropriată investiția din România prin mai multe acte ale autorităților statului, inclusiv prin politizarea procedurii de autorizare a proiectului minier Roșia Montană”, notează G4Media.

Potrivit sursei citate, oficialii statului român nu se așteptau la victorie în „procesul Roșia Montană” și s-ar fi așteptat să plătească despăgubiri de două miliarde de euro.

VIDEO. Cum a sărbătorit Rapid victoria cu FCSB de pe Arena Națională. Cristi Săpunaru a dat tonul fiestei cu galeria giuleșteană

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.