Liga 1

Ironie macabră în Craiova, înaintea derby-ului FCU - Universitatea » Ultrașii au aprins lumânări lângă o imagine jignitoare cu Adrian Mititelu

+6 Foto
Derby-ul dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova a fost prefațat în Bănie de un moment macabru pus la cale de susținătorii oaspeților.

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 10 martie 2024

Derby-ul dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova a fost prefațat în Bănie de un moment macabru pus la cale de susținătorii oaspeților. „Victimă” a fost Adrian Mititelu, finanțatorul gazdelor de astăzi.

  • FCU Craiova - Universitatea Craiova se joacă astăzi, de la ora 20:45, liveTEXT AICI și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Ultima rundă a sezonului regulat din Superligă oferă derby-ul orgoliilor din Bănie. Disputa dintre formațiile lui Adrian Mititelu și Mihai Rotaru este una de risc maxim. Cele două galerii s-au provocat în ziua meciului.

FOTO. Imagini macabre înaintea derby-ului FCU Craiova - Universitatea Craiova » Adrian Mititelu, ironizat de rivali

+6 Foto
Adrian Mititelu, ironizat în centrul Craiovei

În centrul orașului Craiova a apărut o imagine de mari dimensiuni cu Adrian Mititelu. Finanțatorul lui FCU Craiova apare îmbrăcat în clovn, ținând în mână un cub rubik pe care scrie „FC Unica”.

Ironia a căpătat accente macabre. Susținătorii Universității au aprins lumânări în jurul imaginii cu Adrian Mititelu.

Scenografia pentru derby, aflată de rivali înainte de meci

Un alt episod al rivalității s-a consumat sâmbătă, când suporterii Universității Craiova au aflat și au postat pe internet scenografia pe care rivalii o pregăteau.

Peluza Sud Craiova ar fi pregătit o coregrafie 3D, în care apare un ultras cu masca de schelet, care rezolvă un cub rubik, pe ale cărui fațete apare emblema celor de la CSU Craiova.

Suporterii din Peluza Nord au postat imaginile de la pregătirea scenografiei celor de la Peluza Sud, care a avut loc chiar pe stadionul „Ion Oblemenco”. Aceștia au avut și un mesaj plin de ironii la adresa rivalilor.

Sediul FCU Craiova, vandalizat înainte de meciul cu CSU Craiova

Cu mai bine de 24 de ore înainte de derby, sediul echipei lui Adrian Mititelu, aflat în centrul orașului, a fost atacat de rivali. Aceștia au aruncat pe pereții sediului și pe ușa de la intrare cu o substanță neagră, cel mai probabil vopsea, după cum reiese din imaginile obținute de Gazeta Sporturilor.

VIDEO. Adrian Mititelu, despre obiectivul rămas pentru echipa sa în acest sezon: „Avem nevoie de puncte ca de aer” + de ce este dezamăgit de suporteri

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.