Liga 1

Gigi Becali s-a răzgândit după 0-4 cu Rapid: „Nimic! La revedere!”

Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de Sergiu Alexandru  —  Sunday, 10 March 2024

Învins de Rapid, 0-4, Gigi Becali și-a schimbat declarațiile legate de modul în care ar sărbători un nou titlu.

Patronul roș-albaștrilor a afirmat de mai multe ori că e sigur că FCSB va câștiga titlul în Superligă și a anunțat cum va sărbători: „Voi ieși cu Maybach-ul, ca pe vremuri, și fac cel mai mare spectacol de artificii din istoria României”.

Acum, după ce Dan Șucu i-a transmis că „Aroganța e boală grea”, Gigi Becali spune că s-a răzgândit. Și spune că renunță la planurile pe care și le făcuse.

Gigi Becali s-a răzgândit după 0-4 cu Rapid

„A fost extraordinar de bine (n.r- ironic). A făcut Dumnezeu ca să mă îndrepte pentru mândrie, pentru trufie. A spus «Băi, dai artificii? Stai că-ți dau să vezi ce înseamnă!».

Dan Șucu are dreptate perfectă! Nu mai stau să mă laud, să mă mândresc, nu vorbesc artificii și trufie, că Dumnezeu îmi dă să mănânc o bătaie de mă învăț minte! Nici Maybach! Nimic! La revedere!”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Au fost o echipă de fotbal, noi, nu! Și-au dat viața pe teren. Coman, Olaru, Băluță, Tavi Popescu au fost zero. Și Târnovanu. Mă gândesc dacă mai intră el în poartă. La primul gol trebuia să iasă. Și la acela de la colțul scurt a greșit.

E fricos. Era mingea lui. Nu am avut niciun jucător pe teren. Nu am avut nimic. Nu pot spune de vreunul ceva. Coman le-a luat pe toate să tragă echipa după el. A început ca pe vremuri, să dribleze el tot. Olaru, căpitanul echipei, zero! Pe Tavi îl scot, îl bag pe unu' de 16 ani.

- Gigi Becali, la PrimaSport

Eu cred că erau necesare 8 puncte, să le pui între tine și Rapid. Mai bine făceai dușul cu apă caldă decât să vină ăsta cu apă rece. Nu îți trebuia deloc dușul ăsta. Opt puncte erau perfecte, după părerea mea.

Dar la cum ai jucat, nu aveai cum să iei nimic. Pentru FCSB nu au existat părți bune, meciul ăsta e de uitat. Trebuie să uiți tot meciul ăsta, dacă poți.

Sunt 8 meciuri de când cei de la Rapid au revenit în Superliga și au 6 victorii și două înfrângeri. Cam au ceva, nu? În momentul ăsta, e echipa care nu mai are frică de FCSB.

Cred că celor de la FCSB le-ar conveni două egaluri în cele două meciuri cu Rapid. Dacă au 5 puncte avantaj, normal că le convine, dar nu o să-i convină Rapidului, care o să vrea 6 puncte dacă a văzut că se poate.

- Basarab Panduru la OrangeSport

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.