Liga 1

Șumudică, Ciobotariu și Neagoe sunt pe lista clubului din Superligă » Urmează negocierile finale

Petrolul Ploiești este în căutarea unui antrenor după despărțirea de Florin Pârvu (48 de ani). / FOTO: Imago

Articol de Ovidiu Minea  —  duminică, 10 martie 2024

Petrolul Ploiești este în căutarea unui antrenor după despărțirea de Florin Pârvu (48 de ani).

Pe radarul prahovenilor sunt mai multe nume, între care Marius Șumudică, Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe. Primii doi sunt liberi de contract.

Șumudică, Ciobotariu și Neagoe sunt pe lista Petrolului

„Ciobi” este principala țintă. Ploieștenii iau în calcul faptul că Șumudică, mare rapidist, ar putea avea probleme cu galeria „lupilor”, cunoscută pentru sentimentele antigiuleștene.

În ceea ce-l privește pe Neagoe, acesta nu este deloc încântat de condițiile de la FC Argeș, lucru pe care l-a recunoscut public, fostul secund al naționalei fiind însă legat contractual de piteșteni.

Ciobotariu nu este curtat doar de Petrolul, fostul internațional având ofertă și de la FC Voluntari. Nemulțumită de parcursul lui Nicolae Dică, care are trei remize și patru eșecuri pe banca FC, conducerea ilfovenilor a tatonat mai multe piste în ultima perioadă.

După ce au fost refuzați inițial de „Ciobi”, șefii echipei care joacă pe „Anghel Iordănescu” au mai studiat și variantele Mihai Teja și Florin Bratu. Dică ar fi fost demis dacă Voluntari pierdea vineri, cu U Cluj, însă nici remiza nu-i asigură o liniște prea mare fostului mijlocaș stelist, soarta lui urmând a fi decisă săptămâna viitoare.,

Probleme mari pentru Petrolul

Petrolul a încheiat sezonul regular cu 4 înfrângeri consecutive și va intra în play-out cu 18 puncte. Beneficiază și de rotunjire. Ploieștenii trec printr-o perioadă complicată și din punct de vedere financiar.

Fotbaliștii sunt neplătiți, iar „lupii galbeni” n-au găsit bani nici măcar pentru obținerea licenței. Ar mai avea nevoie de 120.000 de euro.

Tensiunea e resimțită și la nivelul lotului. Din informațiile GSP, fotbaliștii ploieșteni au fost extrem de nervoși la capătul meciului cu Sepsi. S-au certat și s-au acuzat reciproc în vestiar.

VIDEO. Paul Papp, reacții după înfrângerea din ultima etapă a sezonului regular: „Toată lumea și-a dorit în seara asta să câștigăm”

>

Citește și alte știri din Superliga României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.