Liga 1

Mihai Stoica se opune deciziei lui Becali: „E exclus!”

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 10 martie 2024

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al liderului FCSB, exclude varianta înlocuirii lui Octavian Popescu (21 de ani) cu un fotbalist din academia clubului.

FCSB nu se va putea baza în play-off pe Alexandru Pantea (20 de ani), principala soluție pentru respectarea regulii U21. Fundașul stânga se reface după operația suferită din cauza unei rupturi a ligamentului încrucișat anterior de la piciorul drept.

Mihai Stoica nu e de acord cu Gigi Becali: „E exclus!”

Gigi Becali a intervenit imediat după eșecul cu Rapid și a transmis că Octavian Popescu va fi trecut pe banca de rezerve și că în locul lui ar putea să apară tineri din academia clubului.

Mihai Stoica contrazice varianta: „E exclus ca în play-off să începem cu un puști. Radaslavescu nu va fi apt. Octavian Popescu sau Pandele ar fi opțiunile”.

„Eu nu pot să șterg ce s-a întâmplat la meciul cu Botoșani de acum două săptămâni, Tavi a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. Impecabil! La Voluntari și Cluj nu s-a numărat printre remarcați, e adevărat.

Nu cred că poate vreun jucător să spună că s-a remarcat la meciul cu Rapid”, a spus Mihai Stoica la „Sport Center” de la Orange Sport.

Ce declarase Gigi Becali despre Octavian Popescu

Au fost o echipă de fotbal, noi, nu! Și-au dat viața pe teren. Coman, Olaru, Băluță, Tavi Popescu au fost zero. Și Târnovanu. Mă gândesc dacă mai intră el în poartă. La primul gol trebuia să iasă. Și la acela de la colțul scurt a greșit. E fricos. Era mingea lui. Nu am avut niciun jucător pe teren. Nu am avut nimic. Nu pot spune de vreunul ceva. Coman le-a luat pe toate să tragă echipa după el. A început ca pe vremuri, să dribleze el tot. Olaru, căpitanul echipei, zero! Pe Tavi îl scot, îl bag pe unu' de 16 ani
- Gigi Becali, finanțator FCSB

VIDEO. „Cântă, bă, că d-aia ai venit la meci!” » Imagini FABULOASE cu Dan Șucu și Victor Angelescu înainte de Rapid - FCSB 4-0

>

Citește și alte știri de la Rapid - FCSB 4-0:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.