Campionate

De Bruyne, furios pe Guardiola! Reacția tehnicianului: „De asta l-am schimbat! Să-mi demonstreze că am greșit”

Kevin De Bruyne reproșându-i lui Pep Guardiola că a fost schimbat / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  duminică, 10 martie 2024

Kevin De Bruyne, mijlocașul lui Manchester City, s-a enervat în minutul 69 al meciului cu Liverpool (1-1), când a fost înlocuit de Pep Guardiola cu Mateo Kovacic.

Tehnicianul iberic a vorbit despre moment și a explicat că relația sa cu De Bruyne a rămas bună și că starul său va avea posibilitatea la următoarea partidă să îi demonstreze cât de mult a greșit atunci când l-a schimbat.

Pep Guardiola l-a enervat pe Kevin de Bruyne

„E bine că a fost supărat. El va avea șansa la următorul meci să demonstreze cât de mult am greșit eu. Data viitoare va putea să dovedească. Totul este în regulă!”, a declarat Pep Guardiola, conform Sky Sports.

Guardiola a explicat și motivul pentru care a ales să îl înlocuiască pe Kevin De Bruyne cu Mateo Kovacic.

„Aveam nevoie de un jucător care să recupereze balonul și să-l mențină, nu a avut legătură cu jocul lui. Acesta este motivul, Mateo este foarte bun la aceste capitole”, a mai spus Guardiola.

Liverpool - Manchester City 1-1, remiză pentru Arsenal

Liverpool - Manchester City, derby-ul etapei #28 din Premier League, s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Golurile partidei au fost marcate de către John Stones (23) pentru oaspeți și de către Mac Allister (50) pentru gazde.

În urma acestui rezultat, după 28 de etape, Arsenal rămâne lider în Premier League cu 64 de puncte, urmată de Liverpool (locul 2, 64 de puncte) și de Manchester City (locul 3, 63 de puncte).

VIDEO. Pep Guardiola sare în apărarea lui Erling Haaland: „Vine după două luni în care a fost accidentat”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.