Liga 1

Mihai Rotaru a intervenit imediat după victoria în fața lui Mititelu: „Nu e ironie!” + pe cine laudă: „E fabulos!”

+24 Foto
Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 10 martie 2024

Universitatea Craiova a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, în derby-ul Olteniei. Mihai Rotaru, finanțatorul formației câștigătoare, și-a felicitat elevii.

Mihai Rotaru spune că nu s-a îndoit de victorie nici la pauză, când rivala FCU Craiova era în avantaj, scor 1-0.

Mihai Rotaru, după FCU Craiova - Universitatea Craiova

„Am mizat pe modul în care au fost montați. Au intrat în teren știind că trebuie să lupte oricât va ține meciul. Era sentimentul simțit la pauză. Priviți la Mitriță câte sprinturi bagă în minutul 90! Anzor a fost foarte bine, Mateiu s-a bătut acolo. Toți au fost excelenți! Am avut încredere în ei. Îmi pare rău pentru Cîmpanu, a avut ocazia să dea golul de 3-1. Puteam să terminăm liniștiți meciul.

La Mitriță trebuie să vorbim de atitudinea lui, de cât efort depune. Nivelul lui va crește, el este un jucător fabulos. Îl așteptăm să dea cât mai mult. Golul a fost fabulos!

Jucătorii lui FCU Craiova chiar au făcut un meci bun. Nu e ironie, chiar a fost spectacol! Ei au jucat bine în prima repriză. Pentru noi e bine să fie în prima ligă. Pentru noi ar fi însemnat, în caz contrar, să jucăm departe, pe la Piatra Neamț. Acum am jucat la 3 minute de stadion.

Victoria de astăzi a fost pentru suporteri. Am înțeles că a fost spectacol în tribune, eu nu am fost pe stadion. Este și victoria lui Petev, a făcut niște schimbări inspirate. E victoria tuturor!”, a spus Mihai Rotaru la Prima Sport.

Întrebat dacă se mai gândește la titlu, Mihai Rotaru a spus: „Strategia noastră e făcută pentru podium și pentru Cupa României. E ambiția noastră. Ne gândim să câștigăm următorul meci, cu CFR, apoi cu Rapid. Cu două meciuri trecem pe locul 2. Cu CFR va fi greu, e o echipă care nu moare”.

Noi am umplut sectorul rezervat nouă. Pentru restul trebuie să întrebați echipa gazdă. E o victorie care ne bucură, mai ales prin prisma trăirilor suporterilor
- Mihai Rotaru, finanțator Universitatea Craiova

VIDEO. Adrian Mititelu, despre obiectivul rămas pentru echipa sa în acest sezon: „Avem nevoie de puncte ca de aer” + de ce este dezamăgit de suporteri

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.