Liga 1

Mesajul lui Alexandru Mitriță pentru Edward Iordănescu după golul din derby-ul cu FCU: „Orice jucător își dorește...”

FCU Craiova - Universitatea Craiova / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de Emanoil Ursache  —  duminică, 10 martie 2024

Alexandru Mitriță, marcatorul golului egalizator pentru Universitatea Craiova, în derby-ul local cu FCU Craiova din ultima etapă a sezonului regulat, speră să prindă lotul României pentru Campionatul European din 2024. Universitatea a învins FCU cu 2-1, iar la finalul partidei Mitriță a spus ce are pe suflet.

Aripa stângă a Universității Craiova a înscris din pasa fundașului stânga Nicușor Bancu și a explicat că are o relație excelentă cu apărătorul lateral, pe care îl consideră ca pe un frate.

Golgheterul oltenilor, cu 11 goluri marcate în Superligă, i-a transmis selecționerului Edward Iordănescu că va merge la echipa națională cu inima deschisă, dacă va fi convocat pentru CE 2024.

Alexandru Mitriță speră să joace la CE 2024

„După ce am marcat și primul gol a fost altfel meciul. Vă dați seama că este și o presiune. Chiar dacă nu am făcut o primă repriză bună, în a doua repriză ușor, ușor ne-am revenit.

(n.r.- despre relația cu Nicușor Bancu) Avem amândoi avem o conexiune incredibilă. Ne simțim amândoi ca doi frați și pe teren, și în afara lui.

(n.r.- despre echipa națională) Orice jucător își dorește să joace la națională. Dacă voi primi o convocare, voi merge cu inima deschisă.

Suntem acolo. Urmează un meci foarte greu cu CFR Cluj, mergem la victorie, vrem să luăm fiecare meci în parte.

Le mulțumim fanilor, au fost incredibili, ne-au susținut din primul minut, le dedicăm victoria lor.

(n.r.- dacă un meci cu FCU este mai important decât unul cu FCSB) Pentru noi este important fiecare meci” a fost reacția lui Alexandru Mitriță, la finalul jocului, la Digi Sport Special.

Universitatea Craiova a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, în derby-ul Olteniei. Mitriță (70) și Baiaram (77) au semnat reușitele pentru Universitatea în repriza secundă, în timp ce Aurelian Chițu (45) a marcat pentru gruparea patronată de Adrian Mititelu spre finalul primei reprize.

VIDEO Răsfață Mihai Rotaru jucătorii prea mult? Ce spune Alex Mitriță: ”Nu cred că foarte atașat de vreun jucător”. Ce zice de alegerea lui Băluță de a merge la FCSB

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.