Liga 1

Cum a schimbat Ivaylo Petev soarta derby-ului cu FCU Craiova: „Asta am făcut la pauză”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Sunday, 10 March 2024

Ivaylo Petev, antrenorul CSU Craiova, a explicat cum i-a făcut pe elevii lui să întoarcă soarta meciului cu FCU Craiova, 2-1.

Bulgarul s-a declarat nemulțumit de prestația din prima repriză, iar la pauză a avut un discurs care a schimbat soarta partidei, elevii lui marcând două goluri.

Concluziile lui Ivaylo Petev după FCU Craiova - Universitatea Craiova

„În prima repriză am făcut o greșeală și am luat gol. În partea a doua am făcut anumite corecții și cred că am jucat mai bine. Am marcat două goluri și puteam să mai înscriem, dar nu am reușit. Sunt fericit că am câștigat, îi felicit pe jucători și pe fani. Am meritat cele trei puncte. Trebuie să ținem cont și de calitatea adversarului, ne-a pus probleme în anumite momente.

Ce am spus la pauză? Nu voi dezvălui. Dar pot spune că jucătorilor, în prima parte, le-a lipsit ambiția. Vă pot spune ceva. Le-am spus jucătorilor că mai avem 45 de minute și putem marca două, trei sau patru goluri. Dar trebuie să jucăm cum am făcut-o în precedentele partide!

Mă îngrijorează că luăm goluri, dar sper să se termine seria ”, a spus Ivaylo Petev la OrangeSport.

După ce am marcat și primul gol a fost altfel meciul. Vă dați seama că este și o presiune. Chiar dacă nu am făcut o primă repriză bună, în a doua repriză ușor, ușor ne-am revenit. Suntem acolo. Urmează un meci foarte greu cu CFR Cluj, mergem la victorie, vrem să luăm fiecare meci în parte. Le mulțumim fanilor, au fost incredibili, ne-au susținut din primul minut, le dedicăm victoria lor.

- Alexandru Mitriță

VIDEO. Coregrafia afișată de galeria lui FCU Craiova înaintea meciului cu Universitatea Craiova

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.