Liga 1

Mihai Stoica recunoaște, după încă o înfrângere cu Rapid: „Da, putem spune asta”

FCSB a fost pusă la respect de Rapid / foto: Gazeta Sporturilor

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 11 martie 2024

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a vorbit despre duelul cu rivala Rapid, clasată pe locul 2 în Superligă.

După 0-4 cu Rapid, FCSB a ajuns la 4 meciuri la rând în care a fost învinsă de giuleșteni (0-1, 1-5, 1-2 și 0-4), iar Mihai Stoica a recunoscut că echipa roș-albastră are un complex în fața echipei lui Cristiano Bergodi.

Mihai Stoica recunoaște: „Se poate spune că FCSB are un complex față de Rapid”

„Da, se poate spune că dezvoltăm un complex față de Rapid. L-am dezvoltat. Am pierdut ultimele patru meciuri, iar de la revenirea Rapidului, de la new Rapid, avem două victorii şi şase înfrângeri din opt meciuri. Dar toate au un sfârşit. Asta ştiu. Nu că sper, știu!

Nu ştiu dacă se va întâmpla acum, dar toate au un sfârşit. Aşa cum a avut un sfârşit complexul nostru cu CFR, că acum are CFR complex cu noi. Şi complexul Craiovei cu noi. Acum doi ani ne-a bătut pe Arena Naţională”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

MM spune că nu ar dori ca în ultima etapă, când FCSB joacă împotriva Rapidului, ca oaspete, să se decidă campioana.

„Nu, normal că n-aş semna pentru un Rapid - FCSB cu titlul pe masă în ultima etapă. Avem patru puncte şi un pic avans. Aş semna pentru meciul cu CFR, din penultima etapă. Dacă batem, să ieşim campioni. Asta aş semna. S-ar putea să fim campioni mai devreme”, a mai spus managerul FCSB.

M-a surprins faptul că a jucat Hasani titular, dar am văzut și de ce a jucat. E un jucător foarte inteligent. Nu îl veți vedea driblând ca Papeau sau Krasniqi, nu îl veți vedea marcând.

Dar are niște mișcări foarte bune, e un jucător foarte inteligent. Asta ne-a surprins. Era studiat și meciul Rapidului de la Craiova, 10 jucători din 11 au fost pe teren și cu noi. Nu a fost nicio problemă din punctul ăsta de vedere.

- Mihai Stoica

VIDEO. Imagini FABULOASE cu Dan Șucu și Victor Angelescu înainte de Rapid - FCSB 4-0

>

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.