Liga 1

Vlad Achim trage semnalul de alarmă la FCU Craiova: „E un moment zero!”

Vlad Achim (numărul 6) / Foto: GSP

Articol de Emanoil Ursache  —  luni, 11 martie 2024

Vlad Achim (34 de ani), mijlocașul central al celor de la FCU Craiova, a tras un semnal de alarmă, după ce echipa sa a pierdut derby-ul local cu Universitatea Craiova (2-1) și a terminat sezonul regular pe locul 13 care duce la barajul de supraviețuire în Superligă.

Achim a subliniat că FCU Craiova ratează multe ocazii în general, ceea ce s-a întâmplat și cu Universitatea Craiova, și că elevii lui Nicolo Napoli dau dovadă de inconștiență ținând cont de situația în care se află clubul.

Achim a atras atenția asupra faptului că jucătorii lui FCU Craiova se află într-un „moment zero”, în care trebuie să se schimbe total pentru ca echipa să rămână în Liga 1. El a reclamat probleme de atitudine și de condiție fizică în tabăra oltenilor.

Semnalul de alarmă tras de Vlad Achim

„Puteam să mai înscriem, avem multe faze tratate superficial. Ratăm cu incoștiență, parcă nu suntem conștienți de situația în care ne aflăm, una foarte gravă.

Avem perioade foarte bune de joc și altele în care tratăm jocul foarte lejer. Putem bate pe oricine când suntem în formă, dar putem să pierdem orice meci.

De ceva timp avem probleme fizice foarte mari. Avem probleme și de ordin fizic, și de atitudine. Nu reușim să ne refacem cum trebuie.

E un moment zero pentru noi, trebuie să ne schimbăm total. Trebuie să devenim o echipă care nu mai face cadouri, trebuie să rezolvăm aceste probleme fizice.

Cel mai important este ca echipa să rămână în Liga 1”, a declarat Vlad Achim, la finalul partidei, la Digi Sport Special.

Universitatea Craiova a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, în derby-ul Olteniei. Mitriță (70) și Baiaram (77) au semnat reușitele pentru Universitatea în repriza secundă, în timp ce Aurelian Chițu (45) a marcat pentru gruparea patronată de Adrian Mititelu spre finalul primei reprize (45).

VIDEO FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 1-2 » Nicolo Napoli, declarații după meci

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.