Campionate

Denis Drăguș în Premier League? „Aș vrea să îl aduc în Anglia”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 martie 2024

Denis Drăguș, 24 de ani, ar putea ajunge în Premier League după Campionatul European din vara aceasta. Internaționalul român este golgheterul celor de la Gaziantep cu 11 goluri înscrise în acest sezon.

Informația a fost dezvăluită de impresarul Florin Manea care a reamintit că atacantul român a fost în vară aproape de Stoke City, echipă din liga secundă.

Transferul lui Drăguș în Premier League depinde de prestația sa de la Euro

Florin Manea a declarat pentru Fanatik că lunile următoare se vor dovedi decisive pentru jucătorul lansat de Hagi: „Vorbesc cu Denis, dar mai am şi alte lucruri de făcut. Trebuie să lucrez pentru Albert Guðmundsson de la Genoa, care are o cotă foarte bună acum.

Juve şi cei din Anglia, de pe aici. Am Dina Grameni de la Farul, mă ocup de el şi pentru suma corectă… Drăguş joacă bine. Mi-aş dori, vorbesc mereu cu el, îmi doresc să colaborez cu el. Îmi doresc să îl şi ajut. Să îl duc într-un loc ca lumea.

Eu aş vrea să îl aduc aici, în Anglia. Are valoare de Premier League, dar nu vorbim de top 5. Vorbim de un West Ham, un Crystal Palace. Să sperăm, să vedem ce se întâmplă. Campionatul European este decisiv pentru el. Dacă joacă bine la European, şansele sunt mari să vină în Premier League. Eu aşa zic”, a spus agentul Florin Manea.

Drăguș, sezon de senzație în Turcia

Împrumutat de Gaziantep de la Standard Liege, Drăguș are parte de cel mai bun sezon al carierei, după ce a marcat 11 goluri pentru fosta formație antrenată de Marius Șumudică.

Mai mult, acesta a revenit și la națională, unde a avut un impact semnificativ în meciurile decisive cu Israel și Elveția. Cel mai probabil, Drăguș se va bate pentru un loc de titular în atac cu George Pușcaș.

Alternativ, selecționerul Edward Iordănescu ar putea să îl retragă pe Drăguș în banda stângă sau să-l folosească vârf alături de Pușcaș, inovație la care a apelat și la meciul de la Felcsut cu Israel.

  • Articol scris de Mihai Popa

Citește mai mult:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.