Nationala

Vedeta SuperLigii n-are loc la națională? „Concurența a devenit imensă”

Raul Rusescu, fost internațional cu 10 selecții, nu crede că Alexandru Mitriță are loc în lotul pentru Euro 2024.

Articol de Alexandru Barbu, Alexandru Mone  —  Monday, 11 March 2024

Raul Rusescu, fost internațional cu 10 selecții, nu crede că Alexandru Mitriță are loc în lotul pentru Euro 2024.

Aripa stângă a celor de la Universitatea Craiova a bifat o nouă reușită în Superliga, în poarta rivalei FCU Craiova (2-1), și a ajuns la 11 goluri și 10 pase decisive în 28 de apariții, în acest sezon.

VIDEO. Raul Rusescu: „Mitriță merită o șansă în partidele amicale, dar concurența e imensă”

>

Expertul GSP Live Raul Rusescu este de părere că Mitriță merită testat în partidele de verificare pe care România le va disputa până la startul Campionatului European, însă nu crede că Alex va fi convocat de Iordănescu Jr. în Germania.

Performanțele lui Mitriță din acest sezon ne arată că merită o șansă în partidele amicale pe care România urmează să le dispute. Când vrei să faci schimbări sau să vezi jucători, amicalele sunt ideale. Traversează o perioadă foarte bună, aleargă mult mai mult față de anii precedenți.

Dar pe postul lui concurența este foarte mare. Să nu uităm, Mihăilă a marcat goluri foarte importante în preliminarii. În ofensivă, concurența a devenit imensă și îi va fi foarte, foarte greu lui Edward Iordănescu să decidă cu cine joacă la Euro.

În acest moment, cred că pe postul de extremă stânga îi vom vedea pe Florinel Coman și pe Valentin Mihăilă”, a declarat Raul Rusescu, la GSP Live.

Ultima convocare la echipa națională pentru Alexandru Mitriță a venit în iunie 2022, pentru meciurile cu Muntenegru (a jucat 25 de minute), Bosnia (nu a fost în lot) și Finlanda (rezervă neutilizată).

Alex Mitriță, în tricoul naționalei

18 prezențeare, în total, Alexandru Mitriță la prima reprezentativă a României. A debutat sub comanda lui Cosmin Contra, în 2018, iar de atunci a reușit 3 goluri și două pase decisive sub „tricolor”

Vezi mai multe articole de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.