Liga 1

Iuliana Demetrescu, criticată după Oțelul – Poli Iași: „Arbitrează cu aceeaşi măsură!”

Iuliana Demetrescu / Foto: GSP.ro

Articol de Emanoil Ursache  —  marţi, 12 martie 2024

Mugur Cornăţeanu, antrenorul secund al Politehnicii Iași, s-a arătat nemulțumit de maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Iuliana Demetrescu în meciul cu Oțelul Galați, scor 1-1.

În absența „principalului” Leo Grozavu, suspendat, la finalul partidei, Cornăţeanu a reclamat că Oțelul a beneficiat de mai multă indulgență din partea Iulianei Demetrescu în privința duelurilor fizice.

De cealaltă parte, Poli Iași a fost tratată cu mai exigent la acest capitol, potrivit spuselor „secundului” Politehnicii Iași.

Nemulțumire dinspre Poli Iași către Iuliana Demetrescu

„Au reuşit să ne împingă uşor, uşor. Din punctul meu de vedere, a fost un joc urât. Toate meciurile din play-out vor fi aşa, bătaie multă, meciuri închise. Poate pe final echipele vor risca mai mult, dar în primele etape vor fi meciuri închise.

Pentru Oţelul – laşi m-au deranjat contactele, la mine nu le laşi. Vrem pe bărbăţie, facem, nicio problemă, dar arbitrează cu aceeaşi măsură.

Pentru Oţelul este fault, pentru mine nu mai e fault. Niciun fel de problemă, mergem mai departe”, a declarat Mugur Cornăţeanu, după Otelul Galați – Poli Iași, conform OrangeSport.ro.

Iuliana Demetrescu a condus de la centru partida de la Galaţi. Mircea Orbuleţ şi Mihaela Ţepuşă au fost arbitrii asistenți, iar Andrei Moroiţă a îndeplinit rolul de arbitru de rezervă. Bogdan Dumitrache şi Cristina Trandafir s-au aflat în camera VAR.

Oțelul Galați – Poli Iași, ultimul meci din sezonul regular al Ligii 1, s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Oaspeții au controlat multă vreme prima parte a confruntării de la Galați, când au și deschis scorul prin Roman, în minutul 9, din penalty.

Gazdele au revenit în a doua repriză și au egalat prin Cisotti, în minutul 71.

Cele două echipe se revăd chiar în weekend, în prima etapă din play-out. Duelul este programat sâmbătă, 16 martie, începând cu ora 17:00.

VIDEO Cristi Balaj: „Dorinel Munteanu poate antrena echipe mai bune”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.