Tenis

Novak Djokovic, anunț îngrijorător care a pus pe gânduri lumea tenisului, după eliminarea rușinoasă de la Indian Wells: „Nu știu”

Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Indian Wells, foto: Imago

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 12 martie 2024

Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP) a oferit prima reacție după ce a fost eliminat surprinzător la Indian Wells de italianul Luca Nardi (20 de ani, 123 ATP), scor 4-6, 6-3, 3-6.

Sârbul a trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri din carieră și a pierdut în fața unui lucky loser. Novak a părăsit competiția din turul 3, iar numărul 1 ATP și-a lăudat adversarul pentru victorie și a explicat motivul pentru care a practicat un joc slab, fără orizont.

Mai mult decât atât, Djokovic nu a câștigat momentan niciun trofeu în 2024 și a făcut un anunț îngrijorător pentru fanii săi. „Nole” nu știe dacă va participa la turneul de la Miami.

Novak Djokovic, după eliminarea de la Indian Wells: „Nu știu dacă voi participa la turneul de la Miami”

„A intrat ca Lucky Loser pe tabloul principal și nu a avut nimic de pierdut. A meritat să câștige. Am fost surprins de nivelul meu, care a fost foarte, foarte prost. Aceste două lucruri vin împreună. El a avut o zi grozavă, eu una foarte proastă. Nu știu dacă voi participa la turneul de la Miami (va avea loc în perioada 19-31 martie).

L-am ajutat să joace bine și nu m-am ajutat pe mine deloc. Am făcut niște erori neforțate cu adevărat groaznice. Am jucat un tenis destul de defensiv, iar el a intrat în teren și s-a folosit de timpul de care dispunea.

Nu am titluri anul acesta, nu e ceva cu care sunt obișnuit. De cele mai multe ori am început anul câștigând un Grand Slam, sau la Dubai sau alt turneu. Dar e în regulă. Face parte din sport și trebuie să mă obișnuiesc cu asta. Uneori câștigi, alte ori pierzi. Trebuie să merg mai departe”, a spus Djokovic, conform atptour.com.

Niciodată, la un Masters 1000, sârbul nu pierduse în fața unui jucător din afara top 100.

VIDEO. Novak Djokovic, eliminat de italianul Luca Nardi în turul 3 de la Indian Wells

>

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.