Tenis

Vedetele din sport au făcut senzație la Gala Premiilor Oscar » Ana Ivanovic și Lindsey Vonn au strălucit pe covorul roșu

+63 Foto
Lindsey Vonn și Ana Ivanovic

Articol de David Marinescu  —  marţi, 12 martie 2024

Gala Premiilor Oscar a fost evenimentul începutului de an, iar vedetele din sport nu au lipsit. Serena Williams a ținut să fie prezentă, la fel ca și Ana Ivanovic. Fostele jucătoare de tenis au avut apariții apreciate pe covorul roșu. Și Roger Federer a impresionat alături de soția lui, Mirka. Nu a lipsit nici fosta schioare Lindsey Vonn.

Ivanovic, campioana de la Roland Garros din 2008, a fost însoțită de soțul ei, celebrul fost fotbalist Bastian Schweinsteiger. Ei au fost fotografiați și pe covorul roșu al celebrei petreceri de la Oscaruri a revistei Vanity Fair.

„Soția mea este aici astăzi. Ea trebuie să muncească, ca să spunem așa, iar eu sunt însoțitorul ei", a spus fostul mijlocaș de la FC Bayern Munchen.

Ana Ivanovic a strălucit într-o rochie de un galben aprins Alex Perry, fără umăr și cu mânecă lungă, și a accesorizat-o cu o geantă neagră de tip clutch și un ceas Rolex, unul dintre sponsorii sârboaicei încă de pe vremea când era jucătoare, scrie tennis.com.

+63 Foto
Demi Moore la Premiile Oscar 2024 (foto: Imago)

Serena s-a distrat alături de vedetele americane Kris și Kendall Jenner. Fostul nr. 1 WTA a purtat o rochie fără bretele neagră, roșie și albă, cu mănuși lungi asortate, creată de casa de modă Off-White. Ea a accesorizat cu bijuterii Messika, inclusiv un inel mare, roșu rubin, și un ceas Audemars Piguet. Recent, Serena participase la prezentarea casei de modă Off-White la Săptămânii Modei de la Paris.

Look-ul Serenei a fost apreciat de celebrități precum Khloe Kardashian și Paris Hilton

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.