Campionate

Să vezi și să nu crezi! Cea mai mare ratare din cariera lui Cristiano Ronaldo

+14 Foto
Cristiano Ronaldo, foto: Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 martie 2024

Cristiano Ronaldo, 39 de ani, a fost protagonistul unei ratări incredibile în meciul din sferturile Ligii Campionilor Asiei, unde echipa sa, Al Nassr, a fost eliminată dramatic, scor 3-4 după prelungiri.

Portughezul a ratat din trei metri un gol care ar fi putut asigura calificarea echipei sale în semifinalele competiției.

Cristiano Ronaldo a înscris, dar și-a îngropat echipa după o ratare monumentală

Cristiano Ronaldo a produs una dintre cele mai șocante ratări din cariera sa luni seară, în timpul meciului dintre Al Nassr și Al Ain din Liga Campionilor Asiei. Ratarea a venit în minutul 61, la scorul de 2-2, atunci când Ronaldo a dat pe lângă din trei metri, după ce portarul de la Al Ain respinsese fix în piciorul portughezului.

În cele din urmă, portughezul a marcat din penalty în minutul 118 și a făcut 4-3 pentru Al Nassr pentru un scor general de 4-4. Cele două formații au ajuns la penalty-uri, unde Ronaldo a marcat din nou, dar echipa sa a fost eliminată cu 3 la 1. Câștigarea Ligii Campionilor Asiei era principalul obiectiv al șeicilor de la Al-Nassr.

+14 Foto
Cristiano Ronaldo, ratare incredibilă în Al Nassr - Al Ain, din sferturile Ligii Campionilor Asiei, scor 3-4 după prelungiri

Cristiano Ronaldo va continua lupta pentru un nou titlu în campionatul Arabiei Saudite

Al-Nassr îl va înfrunta pe Al-Ahli vineri, 15 martie, într-un meci aproape decisiv, între echipele de pe locul doi și trei din Liga Saudită. Al-Nassr are un avans de șase puncte față Al-Ahli, dar se află la 12 puncte de liderul Al-Hilal. Ronaldo a fost protagonistul unor scene mai puțin plăcute în ultimele meciuri, atunci când a gesticulat nervos în fața suporterilor care strigau numele rivalului Messi.

Portughezul se pregătește de Campionatul European, acolo unde lusitanii vor avea de înfruntat Cehia, Turcia și o echipă venită de la baraj. Deși nu sunt favoriți, portughezii vor căuta să producă surpriza, așa cum s-a întâmplat în 2016 când au câștigat competiția.

  • Articol scris de Mihai Popa

Citește mai mult:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.