Liga 1

Basarab Panduru, discurs fără menajamente față de Elias Charalambous: „E antrenorul sau psihologul echipei?”

Basarab Panduru

Articol de Emanoil Ursache  —  marţi, 12 martie 2024

Basarab Panduru, fost mare mijlocaș ofensiv al Stelei București și al naționalei României, a afirmat despre Elias Charalambous că îi lasă impresia la FCSB că ar fi mai degrabă psihologul liderului din Liga 1 decât antrenorul roș-albaștrilor.

Panduru a fost deranjat de faptul că Charalambous nu a oferit niciun răspuns în momentul în care a fost întrebat de către jurnaliști de ce a făcut primele schimbări abia în minutul 63 al derby-ului cu Rapid, câștigat de giuleșteni cu 4-0.

Elias Charalambous, „desființat” de Panduru, apărat de Zotta

„Vi s-a părut că Charalambous e antrenor sau psiholog? E antrenorul sau psihologul echipei?

Discursul lui a lăsat impresia că e psihologul echipei, când a fost întrebat de ce a făcut prima schimbare abia în minutul 63, Charalambous n-a dat niciun răspuns.

Puteai să spună că a căzut semnalul, că aşteptam un semn la pauză, să zică ceva măcar”, a declarat Basarab Panduru, conform OrangeSport.ro.

În apărarea lui Elias Charalambous a intervenit Constantin Zotta, fost arbitru FIFA, care a spus că cipriotul este antrenorul care s-a descurcat cel mai bine la FCSB, în ultimii ani, în materie de comunicare.

„Dintre toţi antrenorii pe care i-a avut FCSB în ultimii 5-6 ani, cred că Charalambous s-a descurcat cel mai bine în privinţa comunicării”, a punctat Zotta.

Panduru nu a fost însă convins și a continuat în același registru: „S-a descurcat cu vorbele, dar e antrenorul echipei sau psihologul echipei? Mie mi s-a părut că a vorbit ca un psiholog. Ţie ţi se pare că FCSB are nevoie de antrenor sau de psiholog”.

Elias Charalambous ocupă funcția de antrenor principal la FCSB din luna martie a anului trecut, perioadă în care roș-albaștrii au disputat 46 de meciuri oficiale, dintre care 27 au fost victorii, 10 egaluri și 9 înfrângeri.

VIDEO GSP LIVE » Raul Rusescu a alcătuit primul 11 cu care el crede că ar trebui să atace FCSB play-off-ul

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.