Liga 1

Eugen Neagoe, așteptat joi să semneze în Superligă

Eugen Neagoe/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 13 martie 2024

Eugen Neagoe (56 de ani) s-a înțeles cu Petrolul. Antrenorul de la FC Argeș se va despărți de echipa din Liga 2 pentru a semna în Superliga.

După ce a anunțat plecarea lui Florin Pîrvu, Petrolul a avut 3 nume de antrenori pe listă, așa cum a anunțat GSP: Liviu Ciobotariu, Marius Șumudică și Eugen Neagoe.

Primii doi nu au vrut să vină la Petrolul, echipă cu probleme financiare, care va juca în play-out, însă Neagoe și-ar fi dat acceptul să plece de la Argeș și să revină în prima ligă, potrivit prosport.

Eugen Neagoe s-a înțeles cu Petrolul

Neagoe urmează să ajungă joi la Ploiești pentru a semna cu Petrolul, după ce va semna rezilierea cu FC Argeș, echipă care va evolua în play-out-ul din Liga 2. De la piteșteni pleacă pe minus: doar 3 victorii în 9 partide (5 eșecuri, o remiză).

„Geană” revine astfel în Liga 1 după 8 luni. În iulie, era demis de Universitatea Craiova și înlocuit cu Laurențiu Reghecampf. Ulterior, în octombrie, a semnat cu FC Argeș, însă recent și-a declarat public nemulțumirea față de ce se întâmplă la echipa piteșteană, care și-a pierdut sprijinul conducerii.

Eugen Neagoe, nemulțumit la FC Argeș: „Suntem o echipă părăsită! Nu a trecut nimeni pe la noi pe la antrenament”

„Suntem ca o echipă părăsită. Nu știu... De o lună de zile, nu a trecut nimeni pe la un antrenament de-al nostru să vadă unde ne antrenăm, cum ne antrenăm.

În afară de doi-trei suporteri care vin în fiecare zi - și au tot respectul din partea mea - nu este nimeni! Suntem singuri! Noi avem pretenții de promovare... Foarte greu să promovezi în condițiile astea! Nu ai cum. E foarte greu să joci când nu ai posibilitatea să te antrenezi la un nivel corespunzător.

(...) Iar noi nu suntem organizați! Vorbim de un președine?! De când sunt aici, nu a venit nimeni lângă noi! Nu avem pe nimeni! În afară de noi, de staff și jucători, nu este nimeni aici! Cam așa stau lucrurile!

Noi nu avem casa noastră, nu avem terenul nostru. Ba nici vestiare nu avem! Nu vreau să vorbesc mai multe. Dar măcar dacă am avea un teren bun.

Vorbesc de când am venit aici, de peste patru luni, de un teren, de o bază de pregătire, dar nu s-a făcut nimic. Vorbesc singur, dar nici nu am cu cine să vorbesc. Aceasta este realitatea!”, a declarat Neagoe recent, la o conferință de presă.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.