Liga 1

Nemaivăzut! Bergodi a bifat o performanță pe care niciun alt antrenor din istoria Rapidului nu a reușit-o

Articol de Liviu Manolache, Sergiu Alexandru  —  miercuri, 13 martie 2024

Rapid are un an extraordinar și are speranțe la titlu, după un sezon regulat în care a bifat o performanță unică în istorie. E pentru prima dată când își învinge de fiecare dată ambele rivale, FCSB și Dinamo.

Numit pe banca Rapidului în această vară, italianul Cristiano Bergodi a reușit o performanță pe care niciun alt antrenor în istoria clubului nu a reușit-o, la capătul unui sezon excelent.

Record în istoria Rapidului: victorii pe linie cu FCSB și Dinamo

În acest an, Rapid a jucat perfect în meciurile cu miză. A reușit 22 de puncte cu echipele care s-au calificat în play-off, cele mai multe, și nu le-a dat dat nicio șansă celor de la FCSB și de la Dinamo.

Formația alb-vișinie a câștigat toate cele patru meciuri cu rivalele din București. Și e pentru prima dată în istoria clubului din Giulești, începând cu sezonul 1948-1949, când le învinge tur-retur pe FCSB și Dinamo.

Cu trupa roș-albastră, Rapid a câștigat cu 2-1 în Giulești și cu 4-0 pe Arena Națională. Și mai are șansa la alte două victorii, în play-off. Aceleași scoruri s-au înregistrat și în duelurile cu Dinamo, însă cele două rivale se vor mai întâlni abia în sezonul viitor.

Play-off-ul va fi unul foarte interesant. Mi-e frică de toate adversarele, nu din cauză că nu am încredere în echipa mea, ci pentru că fotbalul este imprevizibil. Fiindcă, să fim corecți, FCSB este o echipă foarte puternică. Am simțit asta în prima repriză. Iar scorul de pe tabelă nu reprezintă diferența dintre noi și ei, asta e evident. Să privești de sus orice adversar, asta e aroganță. De asta mi-e frică. Și sper ca la noi să nu mai apară

- Dan Șucu, finanțator Rapid

VIDEO. Alexandru Bourceanu: „Campionatul rămâne deschis. Fiecare echipă are atuuri, iar cel al Rapidului e că joacă bine cu echipele mari"

>

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.