Gabi Tamaș (40 de ani) este noul manager sportiv al Concordiei Chiajna, locul 14 din Liga 2. El a semnat cu ilfovenii împreună cu Ilie Poenaru (47 de ani), noul tehnician al echipei.
„Și Tamaș, și Poenaru au semnat, dar n-aș vrea să mai spun nimic. Prin ce am trecut în acest sezon nu i-aș dori nimănui. Am negociat foarte bine și ne-am înțeles ușor. Contractele sunt până la finalul actualului sezon, iar dacă suntem ok cu toții, vom continua împreună”, a declarat azi președintele Concordiei Chiajna, Cristian Tănase, conform digisport.ro.
Chiajna a fost ultima echipă din cariera de jucător a lui Tamaș. Fostul fundaș a explicat pentru GSP motivele din spatele acestei decizii.
Gabi Tamaș, noul manager sportiv de la Concordia Chiajna: „Clubul a fost alături de mine”
Tamaș era șomer de 4 luni și jumătate, de pe 27 octombrie 2023, când renunțase la cariera de fotbalist. Noul manager sportiv de la Concordia a oferit prima reacție pentru GSP.
„Concordia Chiajna a fost alături de mine în mai multe ipostaze, este un club stabil, iar eu sunt la început de drum și caut un proiect serios. Mă bucur că am luat această decizie, logic. Nu vreau să vorbesc despre subiectul Dinamo. Am rămas în relații bune cu Andrei Nicolescu (n.r. administratorul special) și respect foarte mult acel club.
A fost decizia mea să semnez cu Concordia Chiajna. Și la Dinamo este un proiect serios, dar, repet, a fost alegerea mea să semnez cu Concordia”, a precizat Tamaș, pentru GSP.
Chiajna are o situație complicată în Liga 2. „Vulturii verzi” sunt pe locul 14, cu 22 de puncte după 18 etape și au ratat calificarea în play-off. Obiectivul echipei va fi promovarea în sezonul următor.
Fostul apărător este înscris la cursurile de director sportiv organizate de FRF. Viorel Moldovan, Daniel Niculae, Claudiu Keșeru și Cosmin Moți sunt înscriși la acest curs, care va debuta pe 19 martie. Modulul are în total 160-172 ore și costă 7.250 euro (plus TVA).
25% din această sumăeste asigurată de Federația Română de Fotbal
Cursul va avea un program intensiv, de aproximativ un an, structurat în nouă module de lucru (cinci module în format fizic – de câte trei zile – și patru în format online). Prima ediție a cursului este dedicată celor 16 cluburi din Liga 1, deoarece acestea vor fi obligate, din sezonul 2025-2026, să aibă un director sportiv confirmat de FRF prin absolvirea cursului”, informează FRF.
{{text}}