Liga 1

Mircea Lucescu la Dinamo? Un apropiat al lui „Il Luce” dezvăluie: „Și-ar mânca bătrânețea și sănătatea”

Mircea Lucescu, în vizită la Dinamo

Articol de Alexandru Barbu, Alexandru Mone  —  miercuri, 13 martie 2024

Grigore Sichitiu (75 de ani) a fost prezent, miercuri, în studioul GSP Live și a vorbit despre posibilitatea ca Mircea Lucescu (78) să revină la Dinamo.

Mircea Lucescu a fost de mai multe ori în, ultima perioadă, la antrenamentele lui Dinamo, pentru a-i încuraja pe elevii lui Zeljko Kopic. Grigore Sichitiu, un apropiat al legendei dinamoviste, nu crede însă că „Il Luce” va reveni în fotbalul românesc.

VIDEO. Grigore Sichitiu: „Mircea Lucescu nu se va mai implica în fotbalul românesc”

>

„Mircea Lucescu înțelege foarte bine nivelul fotbalului românesc. El este un antrenor de top. Iar ca să vină în fotbalul românesc, să o ia de la capăt cu jucători care un meci joacă bine și 2-3 prost, să-i învețe combinațiile simple... Nu cred că nea Mircea se va mai implica în fotbalul nostru.

Nu-l văd. Și-ar mânca bătrânețea și sănătatea. Într-adevăr, fotbalul românesc are nevoie de Mircea Lucescu, dar nu îl văd să vină aici. El este la alt nivel. Este singurul antrenor român care a câștigat titlul în trei țări diferite. Are 38 de trofee cucerite, nu va mai fi cineva ca el în 100 de ani!”, a declarat Sichitiu, la GSP Live.

Ce înseamnă Mircea Lucescu pentru Dinamo

Mircea Lucescu a ajuns la Dinamo în 1963 și a câștigat, în tricoul alb-roșu, 7 titluri de campion (1964, 1965, 1971, 1973, 1975, 1977, 1990) și Cupa României (1968).

Din postura de antrenor, Lucescu a câștigat titlul de campion și Cupa României, ambele în 1990. Tot cu el A1, Dinamo București s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Cupelor (1989) și în semifinalele Cupei Cupelor (1990).

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Grigore Sichitiu

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.