Liga Campionilor

„Ce?!” » Kate Abdo l-a pus la punct pe Carragher după o glumă răutăcioasă: „De ce ai spune asta?”

+31 Foto
Kate Abdo // foto: Imago Images

Articol de David Marinescu  —  miercuri, 13 martie 2024

Jamie Carragher (46 de ani) a făcut o glumă pe seama relației dintre Kate Abdo (42), prezentatoare la televiziunea americană CBS Sports, și Malik Scott (43), antrenorul pugilistului Deontay Wilder. Mulți au considerat-o a fi deplasată.

Marți seara, Arsenal a trecut la loviturile de departajare de FC Porto și s-a calificat astfel în sferturile Champions League, o performanță pe care n-o mai reușise din 2010.

Meciul de pe Emirates a fost prefațat, apoi analizat de echipa CBS Sports, formată din prezentatoarea Kate Abdo și experții Jamie Carragher, Thierry Henry și Micah Richards, o combinație îndrăgită de urmăritori prin prisma perspectivelor despre fotbal și a momentelor umoristice pe care le oferă.

Kate Abdo l-a pus la punct pe Carragher după o glumă răutăcioasă: „De ce ai spune asta?”

În prima parte a show-ului, Micah Richards, care dezvăluise că a ținut cu Arsenal în copilărie, a purtat tricoul de teren propriu al „tunarilor”. La finalul meciului, Bukayo Saka, șeptarul lui Arsenal, l-a provocat pe Carragher, om care se identifică cu Liverpool, să poarte acel tricou.

Carragher l-a îmbrăcat, apoi i s-a adresat prezentatoarei Kate Abdo: „În ultima parte, trebuie să îl porți tu”.

„Nu, sunt loială. Sunt loială”, a răspuns aceasta. A urmat un dialog în care Richards și Henry au afișat figuri stânjenite:

  • Jamie Carragher: „Cui?”
  • Kate Abdo: „Lui Manchester United, mulțumesc mult”
  • Carragher: „Nu lui Malik
  • Abdo: „Ce? De ce ai spune asta?
  • *Carragher râde
  • Henry: „Poftim?”
  • Carragher: „Păi nu a fost menționat în emisiune, nu-i așa?”.

Zilele trecute, Kate Abdo și Malik Scott au publicat primele imagini romantice împreună. La emisiunea de la CBS, Micah Richards s-a amuzat pe seama subiectului: „Vom fi invitați la nuntă?”. Kate i-a răspuns în aceeași notă: „Malik sigur vrea să ne căsătorim. Îl puteți judeca?!”.

Tot din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.