Liga 1

Doi dintre preferații lui Becali, criticați dur în direct: „Mari fotbaliști? Las-o încolo! Sunt morți!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 14 martie 2024

Doi dintre jucătorii preferați ai lui Gigi Becali, mijlocașii Adrian Șut (24 de ani) și Mihai Lixandru (22) au fost criticați extrem de dur, în direct.

Comentatorul Bogdan Cosmescu a analizat prestațiile pe care FCSB le-a avut în ultimele etape și a avut un discurs dur la adresa celor doi jucători, care se numără printre favoriții lui Gigi Becali și pe care patronul FCSB i-a lăudat în dese rânduri.

Critici vehemente către Adrian Șut și Mihai Lixandru

„Eu nu văd cum FCSB ar putea juca mai bine. Eu nu văd de unde! Ăia la mijloc, Şut, Lixandru, sunt morţi. Unii care nu ştiu nimic!

Eu nu am văzut meci că asta, cel contra Rapidului. Ce a jucat FCSB în prima repriză? Nu a jucat nimic! Dar de ce mă mir eu de Lixandru? A devenit brusc Lixandru mare fotbalist?

Nouă ne spune Gigi Becali şi înghiţim imediat. Lixandru este mare fotbalist? Las-o încolo! Şut e mare fotbalist? Nu mi se pare”, a spus Bogdan Cosmescu la OrangeSport.

Uite care e treaba. Deci, ați văzut cum a zis Florinel Coman? A spus «A fost o lecție din care trebuie să învățăm». Dumnezeu le dă lecții și îi cercetează pe cei pe care îi iubește. Pe mine m-a cercetat și rezultatul a fost foarte bun. Dacă nu era 0-4, poate nu înțelegeam.

Au jucătorii vreo vină? E vina mea. E vorba de trufia mea. Am stat și m-am gândit că am zis că batem cu 4-0. Prima repriză a fost a noastră, dar după aceea a zis Dumnezeu «Ți-am făcut echipă, dar iei bătaie. Dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a deșteptat. Totul a făcut Dumnezeu. Nu e vina jucătorilor, ei au jocul lor. Nu a fost pentru ei, ci pentru mine.

- Gigi Becali, după 0-4 cu Rapid

VIDEO. Alexandru Bourceanu: „Campionatul rămâne deschis. Fiecare echipă are atuuri, iar cel al Rapidului e că joacă bine cu echipele mari"

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.