Liga Campionilor

Gest inimaginabil la Atletico - Inter » Comentatorul român, scandalizat în direct: „Ce e porcăria asta?!”

+6 Foto
Marcus Thuram, atacantul lui Inter, a făcut un gest reprobabil în timpul meciului cu Atletico Madrid, asupra lui Stefan Savic, fundașul spaniolilor. În minutul 100, francezul l-a apucat pe muntenegrean de testicule, iar stoperul a căzut la pământ

Articol de Adrian Duţă  —  Thursday, 14 March 2024

Marcus Thuram, atacantul lui Inter, a făcut un gest reprobabil în timpul meciului cu Atletico Madrid, asupra lui Stefan Savic, fundașul spaniolilor. În minutul 100, francezul l-a apucat pe muntenegrean de testicule, iar stoperul a căzut la pământ.

Atletico a întors-o pe Inter, a câștigat cu 2-1 în 90 de minute, după ce în tur pierduse cu 0-1, și a trecut de italieni la penalty-uri, 3-2. Însă o fază din timpul meciului a produs valuri, mai exact în minutul 100, la 10 minute după intrarea în prelungiri.

Gest inimaginabil la Atletico - Inter: „Ce e porcăria asta?”

Savic îl tatona pe Thuram aproape de centrul terenului, iar francezul și-a pierdut cumpătul și l-a apucat pe stoper de zona intimă. Jucătorul lui Atletico a căzut la pământ, iar Thuram nu a fost sancționat de arbitraj. Central a fost polonezul Szymon Marciniak, iar arbitru VAR a fost Tomasz Kwiatkowski

„Ce e porcăria asta? De ce nu intervine VAR? Thuram trebuia eliminat”, a răbufnit Bogdan Cosmescu, comentatorul meciului la Prima Sport și Orange Sport, în direct.

După ce Savic s-a ridicat, Thuram a încercat să glumească cu el. Francezul a fost apoi schimbat de Simone Inzaghi cu Alexis Sanchez.

Marca: „Agresiune sexuală inimaginabilă”

Și ziarul madrilen Marca a tratat subiectul, iar jurnaliști spanioli au fost scandalizați de gestul lui Thuram.

„Agresiune sexuală a lui Thuram asupra lui Savic: l-a apucat de testicule”, a titrat Marca. Spaniolii au continuat: „Thuram îl apucă și îl strânge de testicule pe jucătorul lui Atletico, care se cade la pământ. O scenă nefericită, iar arbitrii VAR nu au considerat că merită un cartonaș roșu.

Pentru a evita ce e mai rău, Inzaghi l-a înlocuit imediat. Thuram, care a ratat o ocazie clară la 1-1, nu a avut un meci bun și și-a încheiat partida cu o imagine rușinoasă”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.