Tenis

Cum arată hotelul din Brașov pe care Simona Halep l-a renovat, după ce l-a cumpărat cu 2 milioane de euro

+24 Foto
Hotelul Drachenhaus/ foto: booking.com

Articol de Mihai Popa  —  joi, 14 martie 2024

Simona Halep (32 de ani) cumpăra hotelul Drachenhaus în 2017, cu două milioane de euro, iar de atunci a investit cel puțin 500.000 de euro în clădirea de 3 stele din Brașov.

Ulterior, Halep a mărit capacitatea hotelului cu încă un etaj. Drachenhaus se află la aproximativ 500 de metri de centrul istoric al Brașovului.

+24 Foto
Hotelul Simonei Halep din Brașov/ foto: booking.com

Clădirea este una istorică, din secolul XIX. Mobilierul e unul recondiționat, podeaua este de salcâm și stejar. Camerele sunt dotate cu televizor cu ecran plan, iar clienții pot să ia micul dejun în incinta hotelului. Prețul pe noapte al unei camere pentru doi adulți costă 379 de lei

Vara, prețul unei astfel de camere crește cu 100 de lei. Pe site-ul se specialitate booking.com, Drachenhaus este apreciat cu 8.5 stele din 10 de utilizatori.

Așa arăta hotelul Simonei Halep în 2017

Simona Halep mai are un hotel în Poiana Brașov, tot cu numele Drachenhaus.

Simona Halep are un hotel de lux în Mamaia

+20 Foto
sursă foto: Facebook @ LOTUS Studios

Pe lângă cele două proprietăți din Brașov, Simona Halep mai are un hotel de lux în Mamaia Nord. Acesta are 6 etape și 20 de apartamente, iar prețurile sunt mult mai ridicate decât la proprietățile Simonei din Brașov.

„Majoritatea au o suprafață utilă de 47 mp, iar cu un balcon, suprafața unui apartament ajunge la 60 mp. Toate cele 20 de camere dispun de un living, un dormitor, o bucătărie, toate elementele având parte de lux și rafinament. Prețul pentru o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep începe de la 719 lei și poate depăși 850 de lei”, scrie Libertatea.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.