Liga 1

Gigi Becali, reacție categorică în „cazul Daniel Niculae”: „Cum să faci așa ceva ca președinte?!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 14 martie 2024

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o reacție categorică în legătură cu scandalul în care Daniel Niculae, președintele Rapidului, e implicat.

  • INFORMAȚIILE-CHEIE: Este vorba despre un dosar penal de amploare instrumentat de procurorii DIICOT;

  • Daniel Niculae e suspectat că ar fi fost complice cu liderii de galerie de la Rapid în vederea introducerii materialelor pirotehnice în stadion;

  • Procurorii au pus în aplicare 28 de mandate de aducere și au percheziționat locuințele suspecților;

  • Au fost găsite arme de foc, puști și pistoale # La audieri au fost aduși până acum mai mulți lideri de galerie de la Rapid.

Omul de afaceri a avut un comentariu scurt și a criticat implicarea lui Daniel Niculae în acest caz.

Reacția lui Gigi Becali în „cazul Daniel Niculae”

„Nu mă interesează! Cine greșește, să plătească! Nu mă întrebați pe mine. Dar nu mă interesează. Cum să faci așa ceva ca președinte?!”, a spus Gigi Becali, pentru playsport.

De ce sunt acuzați șeful galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, și Daniel Niculae

Surse GSP apropiate de caz dezvăluie ce acuzații li se aduc ultrașilor giuleșteni. Liviu Ungurean, cunoscut ca „Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, e acuzat că a inițiat alături de alte trei persoane un grup infracțional organizat, la care ulterior au aderat alte 13 persoane din galerie.

Scopul ar fi fost de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea liniștii publice, prelucrarea, deținerea, folosirea și transportul de materiale pirotehnice pe care să le folosească la meciurile Rapidului și pe care să le arunce în teren.

Mai mult, anchetatorii au informații că gruparea ar fi avut sprijin din partea unor angajați ai Rapidului, dar și a mai multor suporteri din orașe precum Ploiești sau Iași. Aceștia i-ar fi ajutat pe ultrașii giuleșteni să introducă pe stadion acele materiale pirotehnice.

VIDEO. Imagini șocante: puști și pistoale ridicate de Jandarmerie de la liderii de galerie

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.