Liga 1

Autodenunțul făcut de Liviu Ungurean în urmă cu mai mult de un an: „Bă, eu am să scot pistolul întotdeauna când o să am ocazia. Am să scot și mitralierele și tot ce ține!”

Liviu Ungurean, în stânga

Articol de David Marinescu  —  joi, 14 martie 2024

Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, a fost reținut azi, împreună cu alte 15 persoane implicate într-un dosar penal privind „săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor și distrugere”.

În imaginile apărute după perchezițiile la locuințele celor implicați au apărut multe imagini cu un veritabil arsenal de arme de foc.

În urmă cu mai mult de un an, înainte de startul sezonului 2022-2023, Liviu Ungurean, liderul galeriei Peluzei Nord Rapid din 2013, recunoștea senin, în timpul unui interviu găzduit de contul de youtube Ultra' Romania, că are arme și că e dispus să le folosească oricând, motivând că „așa am fost crescut”.

„Bă, eu am să scot pistolul întotdeauna când o să am ocazia, ca să știți cu toții. Am să scot și mitralierele și tot ce ține, pentru că eu vreau să câștig, eu n-am cum să pierd, nu-mi permite religia să pierd. Eu așa am fost crescut.

Și când cineva i-a crescut puțin mușchii și se crede în stare, am să scot tot ce ține buzunarul meu să scot”, a spus atunci „Bocciu”.

„Eu am să folosesc pistolul întotdeauna când o să-mi simt viața mea pusă în pericol, am să trag în oricine e în fața mea, ca să câștig orice bătaie.

Că am folosit pistolul? O să folosesc pistolul toată viața mea, când cineva crede că e mai puternic ca mine, ca să-i arăt că-l retrogradez, ca să-l îngenunchez.

Nu mă mai întrebați de pistol, de mitraliere, de lansator de rachete. Nu mă mai întrebați!”, a continuat „Bocciu” în cadrul acelui interviu care există pe youtube din 2022.

VIDEO Bocciu, liderul galeriei Rapidului, se laudă că poate folosi oricând orice armă: „Am să scot pistolul de fiecare dată când o să am ocazia”

>

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE SITUAȚIA EXPLOZIVĂ DE LA RAPID:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.