Tenis

Avertisment pentru „perla” lui Mouratoglou: „Nu vreau să pățească la fel ca Halep!”

Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep a fost „înțepat” de analistul Brett Connors.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  joi, 14 martie 2024

Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep, a fost luat la țintă de analistul Brett Connors.

Imediat după suspendarea Simonei Halep din toamna anului 2022, Patrick Mouratoglou a început antrenamentele cu Holger Rune (20 de ani, locul 4 ATP).

Într-un episod al podcast-ului „Advantage Connors”, Brett Connors nu l-a menajat pe Mouratoglou, declarându-se îngrijorat de soarta lui Holger Rune. Lui Connors nu i se pare normal faptul că Halep a fost silită să stea departe de terenul de tenis o perioadă atât de lugă, fără ca francezul să fie sancționat.

Brett Connors, îngrijorat pentru viitorul lui Holger Rune: „Nu vreau să se întâmple nimic cu el”

„Mouratoglou a ieșit în față și a spus că este vina lui, echipa lui a făcut ceva care a dus la asta. El acum antrenează și se ocupă de Holger Rune... Am văzut pe cineva pe Twitter scriind «asigură-te că el nu amestecă niciuna dintre băuturile tale», iar Rune a răspuns: «nu-ți face griji, mama mea se ocupă de asta».

Doar că nu vreau să se întâmple nimic cu el, așa cum s-a întâmplat cu Halep. Halep a trebuit să rateze ultimul an și jumătate, iar el pur și simplu s-a dus să lucreze cu alt jucător”, a spus Brett Connors.

VIDEO. Simona Halep vorbește despre Patrick Mouratoglou și daca vor mai urma alte procese: „A fost o greșeală, pentru care eu am plătit foarte scump”

>

Mouratoglou și echipa lui mi-au recomandat aceste suplimente, sunt convinsă că nu au făcut-o cu rea intenție. Dar a fost o greșeală pe care am plătit-o foarte scump, nu a fost intenție de doping, ci o greșeală.
- Simona Halep

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.