Liga 1

Ce se întâmplă în Giulești, la o zi după ce a fost descoperită camera secretă de la Rapid

La o zi după ce „camera secretă” din Giulești a fost descoperită de autorități, stadionul a fost închis cu totul/ FOTO: Valentin David (GSP)

Articol de Adrian Duţă, Valentin David (video)  —  vineri, 15 martie 2024

La o zi după ce „camera secretă” din Giulești a fost descoperită de autorități, stadionul a fost închis cu totul. În ziua meciului cu Farul (ora 20:30), nu e nicio mișcare la arenă.

Tot stadionul Giulești a fost închis după izbucnirea scandalului din cazul materialelor pirotehnice. Joi, Daniel Niculae, președintele de la Rapid, a fost dus la audieri și eliberat după două ore. În schimb, Liviu Ungurean, șeful galeriei din Giulești, a fost reținut pentru 24 de ore.

Stadionul din Giulești, închis/ foto: Valentin David (GSP)

Liderul ultrașilor Rapidului e considerat cel care a înființat grupul infracțional acuzat că a introdus materiale pirotehnice pe stadioane.

Stadionul din Giulești, închis complet

În ziua meciului cu Farul, nu e nicio mișcare la stadionul din Giulești. Rapid anunțase că se vând bilete la case inclusiv în ziua partidei, între 12:00 și 20:00.

Casele nu sunt însă deschise, biletele pot fi achiziționate online, de pe enterix.ro.

VIDEO. Autoritățile au descoperit camera secretă din Giulești

>

În ziua în care Daniel Niculae a aflat că are, la fel ca liderul ultrașilor Rapidului, statutul de suspect în dosarul penal instrumentat de DIICOT, jandarmii au descoperit o încăpere ascunsă la stadionul din Giulești.

Aceasta este mascată într-un perete. Acolo se presupune că ascundeau ultrașii Rapidului materialele pirotehnice pe care le foloseau la meciuri.

  • INFORMAȚIILE-CHEIE: Este vorba despre un dosar penal de amploare instrumentat de procurorii DIICOT;
  • Daniel Niculae e suspectat că ar fi complice cu liderii de galerie de la Rapid în vederea introducerii materialelor pirotehnice în stadion;
  • „A fost constituit un grup infracțional organizat în scopul folosirii materialelor pirotehnice”, au scris procurorii în dosar
  • Polițiștii au pus în aplicare 28 de mandate de aducere și au percheziționat locuințele suspecților;
  • Au fost găsite arme de foc, puști și pistoale!
  • La audieri au fost aduși până acum mai mulți lideri de galerie de la Rapid.
  • Daniel Niculae a părăsit sediul poliției după două ore de audieri și va fi cercetat în stare de libertate. Ce riscă (AICI), dacă va fi găsit vinovat
  • Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect!

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.