Campionate

Cu ce-și „stârnește” Erling Haaland foamea de goluri

Erling Haaland împreună cu proprietarul restaurantului preferat / Foto: Instagram

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 15 martie 2024

Erlinga Haaland, mașina de goluri a lui Manchester City, ia prânzul, o dată pe săptămână, la un restaurant italian din Salford.

S-a aflat „secretul” eficacității ieșite din comun a lui Erling Haaland la Manchester City! Este vorba despre un preparat pe care-l servește o dată pe săptămână la restaurantul său preferat din Salford. Numele acestuia: „Hat-trick Pasta”! Ingrediente: paste, smântână și ciuperci.

Lui Erling Haaland îi gătește chiar patronul restaurantului

Internaționalul norvegian, 23 de ani, a început să frecventeze localul „Vero Moderno” în vara lui 2022, după transferul de la Borussia Dortmund. Iar „Hat-trick Pasta” i-a gătit-o chiar patronul, Beppe Piccoli.

Haaland a mâncat acolo, o dată pe săptămână, aproape mereu în ultimii doi ani. „Când i-am servit prima dată Hat-trick Pasta a fost înainte de startul sezonului.

I-am spus: «Când veți marca un hat-trick, duminică, vă rugăm să le mulțumiți lui Beppe și Vero Moderno». A marcat un hat-trick, nu? A fost destul de amuzant.

Apoi s-a întors și a cerut aceleași paste și i-am spus: «Ultima dată nu mi-ai mulțumit. Te rog, fă-o când reușești un alt hat-trick, duminică»”. Aceleași paste, un alt hat-trick.

S-au molipsit și coechipierii lui Erling Haaland. Pep Guardiola a fost și el

„Așa a început totul cu el și am dezvoltat o mare prietenie. Glumim acum despre pastele hat-trick. Este un jucător de clasă mondială, un tip de clasă mondială. Asta nu se poate cumpăra”, a spus patronul lui „Vero Moderno”.

Haaland a marcat nu mai puțin de 52 de goluri sezonul trecut, iar în 2023 - 2024 a bifat 29 până acum. Între timp, felul de mâncare preferat le-a făcut cu ochiul și altor coechipieri, astfel că Jack Grealish, Rodri și Ruben Dias au devenit la rându-le clienții lui Beppe Piccoli. Inclusiv managerul Pep Guardiola l-a vizitat recent.

Cum a început „pelerinajul” la restaurantul lui Beppe Piccoli

Beppe susține însă că totul a început când medicul italian al clubului, Max Sala, a venit să mănânce la „Vero Moderno”: „Cred că așa a început, deoarece au trei italieni care lucrează în departamentul medical și căutau mâncare italiană bună, autentică.

Toți sunt băieți foarte buni și clienți foarte amabili și generoși. Ei vor doar să fie tratați ca niște clienți obișnuiți și, în mod natural, tratăm pe toată lumea la fel aici”.

VIDEO. Costel Pantilimon, la Premier GSP, despre Manchester City

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.