Campionate

Șocant! Ciro Immobile a fost agresat de față cu soția și copilul său

Ciro Immobile, în duel cu Simone Scuffet / Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 15 martie 2024

Golgheterul lui Lazio, 34 de ani, a fost atacat de un grup de indivizi în fața grădiniței băiatului său în vârstă de numai 4 ani.

Ciro Immobile este un jucător esențial pentru Lazio. Iubit de suporteri. Însă asta nu-l scutește de neplăceri. Golgheterul romanilor a fost vineri dimineață victima unui incident petrecut chiar în fața grădiniței la care merge copilul său.

Ciro Immobile a fost atacat de huligani fizic și verbal

Ce s-a întâmplat? Immobile se afla împreună cu soția, Jessica, și băiețelul lor în vârstă de numai 4 ani, Mattia, când a fost atacat verbal și fizic de către un grup de indivizi.

Incidentul l-a șocat pe atacantul lui Lazio, care, potrivit cotidianului Corriere dello Sport, și-a sunat imediat avocații. El i-a mandatat să acționeze imediat, penal, împotriva celor care au fost protagoniștii „declarațiilor grav defăimătoare și dăunătoare imaginii profesionale și personale a sportivului”.

Avocații lui Ciro Immobile acuză și unele publicații pentru că ar fi instigat la ură împotriva jucătorului

Avocații, în schimb, susțin că de vină sunt și unele mijloace mass-media.

„Totul s-a petrecut în urma instigării la ură provocată și susținută de unele publicații și de jurnaliști prin canalele lor de socializare, care răspândesc cuvinte de ură față de Ciro Immobile”, au ținut aceștia să precizeze.

Ștefan Radu i-a fost coechipier lui Ciro Immobile până vara trecută

Ciro Immobile este din 2016 la Lazio, care l-a transferat de la FC Sevilla în schimbul a 9,5 milioane de euro. Sub contract până-n 2026, el a înscris în acest sezon 10 goluri, în 34 de meciuri. Șase le-a marcat în 24 de partide din Serie A, restul în Liga Campionilor.

Per total, în Serie A, el a punctat de 200 de ori în 346 de meciuri. De asemenea, are 56 de pase decisive în cont! Ex-dinamovistul Ștefan Radu i-a fost coechipier până vara trecută, când s-a retras din activitate.

VIDEO. GSP LIVE » Liviu Ganea, despre coșmarul lui Dinamo cu Lazio: „Jucătorii plângeau în vestiar”

>

Ați mai putea citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.