Liga 2

Adi Popa a semnat cu noua echipă: surpriză majoră

Adi Popa // foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 15 martie 2024

Adrian Popa (35 de ani), extremă dreapta, s-a întors la CSA Steaua. El pleca în vara lui 2023 din Ghencea și semna cu Concordia Chiajna, unde a stat doar jumătate de an.

Adrian Popa, liber de contract de 3 luni și jumătate, va juca în play-out-ul din Liga 2, în tricoul Stelei.

Adrian Popa a revenit la CSA Steaua

„«Motoreta» se întoarce acasă! Veste bună pentru suporterii noștri. Adi Popa a revenit în Ghencea și va juca din nou pentru cea mai galonată echipă de fotbal din România.

«Motoreta» a semnat un contract cu Steaua București valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire”, a transmis Steaua pe Facebook.

„Aș vrea să spun că m-am întors, dar sufletul meu nu a plecat niciodată de lângă Steaua București. Voi purta din nou tricoul roș-albastru. Abia aștept să ne vedem pe stadion! Forța Steaua!”, a declarat Adi Popa la revenire. El va purta numărul 77.

Adi Popa povestea în vară de ce a ales să plece de la Steaua. „Am discutat cu cei din club cât am fost în cantonament. Mi-am luat bagajele și plec acasă. Nu ne-am înțeles în ceea ce privește termenii noului contract”, spunea Popa pentru Prosport.

VIDEO. Adi Popa: „Nu am mai fost dorit de Erik Lincar”

>

Invitat în februarie la GSP Live, Adi Popa a povestit de ce s-a despărțit de Chiajna după doar jumătate de an.

Nu am mai fost dorit de antrenor. Am mers la conducere și am reziliat. N-am mai fost dorit de Lincar din ultima zi a perioadei de transferuri din vară (n.r. - vara anului 2023), dar nu puteam rezilia atunci, aveam deja două echipe și nu mai puteam semna cu nimeni.

Am preferat să stau până în iarnă. Nu a existat niciun proces. Putea exista unul, dar s-a revenit la normalitate. Ce am cerut eu a fost normal: să mă antrenez cu echipa și să primesc aceleași șanse ca ceilalți jucători.

Totul a fost relativ OK din partea lor. Am jucat un meci, apoi n-am mai jucat deloc. Și am jucat probabil doar ca să nu existe procesul. Am respectat decizia antrenorului, eu m-am antrenat la fel și când am fost folosit, și când nu am fost folosit”, a declarat Popa, la GSP Live.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.