Liga 1

Ioan Ovidiu Sabău, după ce U Cluj a câștigat la pas cu FC Botoșani: „Este tare greu să faci spectacol în play-out”

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani) a declarat că a avut mari emoții înaintea meciului cu FC Botoșani, câștigat de U Cluj, scor 3-0, în prima runda a play-out-ului din Superliga.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 15 martie 2024

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani) a declarat că a avut mari emoții înaintea meciului cu FC Botoșani, câștigat de U Cluj, scor 3-0, în prima runda a play-out-ului din Superliga.

După această victorie, clujenii s-au distanțat în fruntea clasamentului, cu 24 de puncte, și sunt siguri că vor încheia runda pe prima poziție.

Sabău speră că această victorie va ajuta ca echipa lui să treacă mai ușor peste șocul ratării calificării în play-off.

Ioan Ovidiu Sabău, după ce U Cluj a câștigat cu FC Botoșani: „Până la urmă, e o victorie și trebuie să mă mulțumesc”

„Am avut mari emoții, știam că va fi greu. Până la urmă, e o victorie și trebuie să mă mulțumesc. Sper că ne-a luat din presiune, ne este teamă să jucăm, să ținem de minge.

Este tare greu să faci spectacol în play-out, echipele nu riscă. Ne-am descurcat forate bine cu o echipă mai slab cotată decât noi, înseamnă că ne-am revenit”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, pentru Orange Sport.

Tehnicianul a explicat de ce a ales să îl introducă între buturi pe Edvinas Gertmonas, care s-a aflat la meciul de debut, în detrimentul lui Andrei Gorcea.

„Gertmonas este un portar foarte bun, și-a făcut foarte bine treaba. Știam că vor abuza de centrări și vom avea nevoie de talie, de un portar care să iasă pe centrări”, a mai spus Sabău.

Play-off - Etapa 1 » Match Preview CFR Cluj - Universitatea Craiova

>

E dezamăgitor. În prima repriză a fost un joc echilibrat. Universitatea nu a intrat în careu, decât la faza la care s-a dictat penalty. Nu am avut situații clare, dar am pus presiune. Cred că a fost un joc echilibrat și puteam obține un egal. După 2-0, meciul s-a rupt. Ne-au prins pe contraatac. Scorul nu mai contează, înfrângerea e aceeași fie că e 7-0, fie că e 1-0.
- Bogdan Andone, antrenor FC Botoșani

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.