Liga 1

Paul Iacob pune tunurile pe arbitraj, după înfrângerea cu Farul: „Astăzi am simțit că a fost mult contra noastră”

+45 Foto
Paul Iacob, fundașul central de la Rapid, a criticat dur arbitrajul, după ce echipa lui a pierdut cu Farul, scor 1-2, în prima rundă a play-off-ului.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 15 martie 2024

Paul Iacob (27 de ani), fundașul central de la Rapid, a criticat dur arbitrajul, după ce echipa lui a pierdut cu Farul, scor 1-2, în prima rundă a play-off-ului.

Iacob consideră că arbitrajul i-a ajutat pe cei de la Farul în această seară și l-a criticat pe „centralul” George Găman, dar și pe cei aflați în camera VAR.

Acesta recunoaște că echipa lui nu a jucat ceea ce ar fi trebuit în acest meci, mai ales în condițiile în care giuleștenii veneau după victoria entuziasmantă cu FCSB, scor 4-0.

Paul Iacob critică arbitrajul după înfrângerea cu Farul: „De multe ori aud: «Mi s-a spus din camera VAR»”

„Am simțit că putem merge peste ei. Meciul a fost puțin ciudat. Am avut ocazii foarte foarte mari. Ei au avut două ocazii în prima repriză. Din una au marcat. În a doua repriză, la fel. Noi am avut o grămadă de ocazii, mingi trecute prin careu. S-au apărat, bravo lor! Au obținut rezultatul mult dorit.

Nu sunt deloc de acord cu arbitrajul. Astăzi am simțit că a fost mult contra noastră. Albion, faultat pe 16 metri, se continuă faza, Oaidă aleargă pe lângă el și dă roșu. Poate l-a călcat, nu știu, dar nu s-a verificat faza.

Poate nu ar trebui să spun, dar de multe ori aud: «Mi s-a spus din camera VAR». S-a anulat tot ce am făcut bun cu FCSB, nu suntem în stare să o ținem de o linie medie măcar. Nu e posibil să faci un meci așa bun cu FCSB și să te prezinți astfel astăzi”.

GALERIE FOTO. Rapid - Farul

Ne-am propus să fim în cupele europene. Jucăm fiecare meci la victorie. Nu avem presiune și asta se vede. Așa a fost și anul trecut. În play-off am fost decisiv. Sper să fiu golgheterul play-off-ului și anul ăsta. Au fost mulți fani, a fost o atmosferă frumoasă, aici mereu e așa
Louis Munteanu, atacant Farul

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.