Liga 1

Anghel Iordănescu a tras concluziile, după Rapid - Farul 1-2: „Hagi e un șmecher, un vulpoi bătrân” + mesaj pentru Daniel Niculae

+45 Foto
Anghel Iordănescu

Articol de Valentin David (video), Romeo Ene, Carmen Dumitru  —  sâmbătă, 16 martie 2024

Anghel Iordănescu (73 de ani), fostul selecționer al României, a fost prezent pe Giulești, la meciul pierdut de Rapid în fața Farului, scor 1-2, și a vorbit la finalul meciului despre deznodământul partidei.

Tatăl selecționerului României a avut cuvinte de laudă la adresa lui Gheorghe Hagi (59 de ani), antrenorul constănțenilor, pentru modul în care a gestionat presiunea suporterilor giuleșteni. Iordănescu a ținut să-i transmită un mesaj de încurajare și lui Daniel Niculae, președintele de la Rapid, care a fost audiat de procurorii DIICOT.

VIDEO. Anghel Iordănescu, după Rapid - Farul 1-2: „Nașul i-a făcut cel mai frumos cadou finului”

>

„Cred că sunt trei puncte mari, extrem de importante pentru Farul și pentru Gică Hagi. Trei puncte și mai mari pierdute de Rapid. Jocul propriu-zis se rezumă simplu, Hagi este un șmecher, un vulpoi bătrân, a știut să taie presiunea pe care stadionul o pune asupra echipei lui, a știut să scoată adversarul din poziționare. Este pentru prima oară când am văzut că Hagi nu a avut posesia.

Din acest punct de vedere spun că nașul i-a făcut cel mai frumos cadou finului (n.r. nașul Gheorghe Hagi finului Gigi Becali), care înseamnă campionatul. Un cuvânt în plus aș vrea să spun pentru președintele Rapidului, Daniel Niculae, personal îl cunosc foarte bine și îl susțin, sunt alături de el.

Trece prin momente delicate, la fel cum trec și cei care sunt în momentul de față anchetați, dar cred în președintele Rapidului. Este un caracter curat, un om deosebit și un om care a reprezentat țara și a făcut enorm de mult pentru fotbalul românesc”, a spus Anghel Iordănescu, la finalul partidei.

În urma acestui rezultat, Rapid poate pierde locul 2 chiar din prima etapă a play-off-ului, în cazul în care CFR Cluj se va impune astăzi, pe teren propriu, în fața Universității Craiova. Giuleștenii au 28 de puncte și distanța față de liderul FCSB s-ar putea mări la 7 puncte în cazul în care trupa lui Charalambous o va învinge duminică pe Sepsi.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.