Liga 1

Moment uluitor cu Ioan Niculae: „M-a șocat. Pentru mine e inacceptabil!”

Geraldo Alves (43 de ani), în prezent antrenor la juniorii Rapidului, a povestit la GSP Live cât de dezamăgit a fost după prima întâlnire cu fostul său patron de la Astra Giurgiu, omul de afaceri Ioan Niculae (69).

Articol de Alexandru Barbu, Alexandru Mone  —  sâmbătă, 16 martie 2024

Geraldo Alves (43 de ani), în prezent antrenor la juniorii Rapidului, a povestit la GSP Live cât de dezamăgit a fost după prima întâlnire cu fostul său patron de la Astra Giurgiu, omul de afaceri Ioan Niculae (69).

Geraldo Alves a evoluat la Astra timp de două sezoane, între 2015 și 2017, și a câștigat un titlu de campion al României alături de giurgiuveni, în 2016. 

Portughezul a rememorat o ședință pe care Ioan Niculae a avut-o cu jucătorii Astrei după câștigarea Ligii 1, în perioada în care patronul echipei abia revenise din închisoare. 

VIDEO. Geraldo Alves: „Ioan Niculae m-a șocat. Am fost foarte trist”

>

„Cu dânsul (n.r. - Ioan Niculae) ne-am întâlnit o dată, când a ieșit din pușcărie. Nu vreau să spun ce s-a întâmplat acolo, dar vă zic că nu mi-a plăcut deloc. Noi eram campioni, apoi a venit la noi când eram pe ultimul loc. Începusem foarte slab următorul sezon de după titlu.

Chestiile pe care le-a vorbit m-a șocat, am fost foarte trist, pentru că el vorbea cu campionii României. Nimeni de acolo nu merita, mai ales la ce condiții aveam... A criticat echipa. Maniera în care a vorbit, punctual, cu niște jucători... Pentru mine e inacceptabil!”, a declarat Alves, la GSP Live.

Florin Lovin: „Ne uitam unii la alții și nu ne venea să credem”

Despre acest episod a vorbit și Florin Lovin, pentru canalul de YouTube „Un Podcast”

„Noi luasem campionatul cu el în închisoare. Terminasem și aveam de luat toți o grămadă de bani, de pe campionat, de pe urma calificării în grupele Europa League. Prima oară când el a venit la noi, după campionat câștigat și calificări, ne-a certat.

Nici măcar felicitări nu ne-a spus pentru campionatul luat. A zis: «Voi mai aveți chef de jucat fotbal?». Noi ne uitam unii la alții și nu ne venea să credem. Te aștepți la alt discurs...”.

Cifrele lui Geraldo Alves în Liga 1

SEZONECHIPĂM / G / A*
2010/'11FCSB27 / 2 / 0
2011/'12FCSB27 / 1 / 0
2012/'13Petrolul 18 / 0 / 0
2013/'14Petrolul 26 / 2 / 1
2014/'15Petrolul 21 / 2 / 1
2015/'16Astra 23 / 0 / 0
2016/'17Astra 19 / 1 / 0

*Meciuri / Goluri / Assisturi în campionatul României

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Geraldo Alves

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Citește mai multe știri din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.