Liga 1

După faptă și răsplată! Louis Munteanu, petrecere în club, pe manele, după „dubla” cu Rapid

+8 Foto
Louis Munteanu (primul de la stânga la dreapta), foto: Instagram

Articol de David Marinescu  —  Saturday, 16 March 2024

Louis Munteanu (21 de ani) a fost MVP-ul partidei câștigate de campioana Farul pe terenul lui Rapid, scor 2-1. Vârful a marcat o „dublă” și i-a asigurat echipei sale prima victorie din play-off. După meci, jucătorul împrumutat de la Fiorentina a petrecut într-un club din București.

Pe modelul „Borza și Albu”, însă de data asta după o victorie, Munteanu a sărbătorit golurile alături de prieteni, într-un club din București, conform Fanatik.

VIDEO. Louis Munteanu, în club după „dubla” cu Rapid

>

Gheorghe Hagi le-a permis jucătorilor să se relaxeze după succesul din Giulești. Farul s-a apropiat la trei puncte de Rapid și speră în continuare la ocuparea unui loc pe podium. Louis Munteanu s-a distrat pe cinste după acest succes în „Kayo”, club din zona de Nord a Capitalei, iar petrecerea a continuat în „Atmosphere”, acolo unde, printre alții, a cântat manelistul Costel Biju.

Munteanu a avut motive de bucurie. A fost cel mai bun jucător în succesul echipei sale de pe terenul lui Rapid. A deschis scorul în minutul 23, după un șut care nu i-a oferit nicio șansă fostului său coleg, Marian Aioani și a realizat „dubla” în minutul 55, după un șut din interiorul careului.

De fiecare dată, Louis Munteanu a fost „servit” ideal de colegii săi, Constantin Grameni (21 de ani) și Ionuț Cojocaru (20 de ani).

Louis Munteanu, după victoria cu Rapid: „Ne-am propus să fim în cupele europene. Jucăm fiecare meci la victorie”

Atacantul Farului a declarat că echipa antrenată de Gică Hagi nu joacă sub presiune în acest play-off, iar asta se vede în jocul echipei. Munteanu vrea să iasă golgheter în acest play-off, la fel cum a făcut-o anul trecut.

„Am făcut o partidă foarte bună, suntem fericiți pentru această victorie mare. Nu avem presiune, dar asta nu înseamnă că ne predăm. S-a văzut că am avut atitudine, determinare. Sunt fericit că am marcat astăzi, mai ales lui Marian [Aioani], este fratele meu, chiar am glumit cu el azi dimineață, I-am zis că îi dau gol. Probabil i-am luat moralul”, a declarat Munteanu pentru Orange Sport.

Ne-am propus să fim în cupele europene. Jucăm fiecare meci la victorie. Nu avem presiune și asta se vede. Așa a fost și anul trecut. În play-off am fost decisiv. Sper să fiu golgheterul play-off-ului și anul ăsta. Au fost mulți fani, a fost o atmosferă frumoasă, aici mereu e așa

Louis Munteanu, atacant Farul

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.