Campionate

Denunț șocant făcut de mama campionului mondial din 2014: „Ani întregi a abuzat femei psihic și fizic!”

Boateng cu trofeul de campion și coechipierii de la Bayern în 2021

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 16 martie 2024

Jerome Boateng (35 de ani), fundașul Salernitanei, va ajunge din nou la tribunal, după ce mama acestuia a dezvăluit că abuzurile psihice și sexuale s-au întins pe o perioadă lungă: „Nu vrea să-și asume consecințele comportamentului!”

Un nou proces s-a deschis împotriva lui Jerome Boateng. Apărătorul, care a jucat pentru Bayern din 2011 până în 2021, iar acum se află la Salernitana, trebuie să răspundă din nou în fața instanței. Acțiunea penală contra campionului mondial din 2014 e programată să înceapă pe 14 iunie la Tribunalul Regional I din Munchen, așa cum anunță tabloidul Bild.

Noua procedură va dura doar șase zile

Purtătorul de cuvânt al tribunalului, Laurent Lafleur, a declarat, pentru agenția de presă dpa, că noua procedură are programate 6 zile de proces. Conform calendarului instanței, noul verdict ar putea veni pentru fostul internațional neamț pe 19 iulie. Totul a pornit de la dezvăluirile șocante ale mamei sale, date publicității în Der Spiegel: „A abuzat de femei de ani de zile", susține d-na Boateng despre fiul său, condamnat deja pentru violență domestică în 2021.

Din cauza lui s-ar fi sinucis logodnica sa!

Sursa citată a aflat vineri conținutul unui e-mail pe care mama fundașului de 35 de ani l-a trimis unui avocat, garantând că fiul său maltrata femeile „de o perioadă mare de timp". Der Spiegel scrie că e-mailul a fost trimis la 25 martie 2021 și sună astfel: "Băiatul meu abuzează mintal și fizic femei de mai mulți ani de zile. Kasia Lenhardt s-a sinucis, însă el tot nu vrea să înfrunte consecințele comportamentului său".

76de selecții și un gol are Jerome Boateng pentru naționala Germaniei între 2009 și 2018. La Salernitana, a bifat 4 meciuri

A trimis poze cu vânătăi și cu alte răni!

Fosta iubită a lui Jerome Boateng a fost găsită moartă într-un apartament din Berlin, la o săptămână de la despărțirea cuplului, aparent fără complicitatea unor terțe persoane. Revista germană mai susține că a avut acces la „mesaje în care Kasia Lenhardt s-a plâns, în octombrie 2019, că Boateng a fost violent și că a rănit-o. Mai mult, fostul model a trimis și fotografiile cu vânătăi pe brațe, provocate tot de actualul fotbalist al Salernitanei.

Absolvit la Curtea Supremă din Bavaria

În octombrie 2021, Boateng a fost condamnat pentru violență domestică și obligat să plătească 1,2 milioane de euro mamei celor două fiice ale sale, respectiv 120 de rate zilnice a câte 10.000 de euro pentru atacurile asupra fostei sale iubite într-o vacanță din Caraibe. Apoi la a doua instanță, suma totală a ajuns la 1,8 milioane de euro: 60 de rate zilnice de 30.000 de euro fiecare.

Cei care sunt pedepsiți pentru mai mult de 90 de rate sunt considerați ca având cazier judiciar. Cu toate acestea, condamnarea a fost ulterior anulată de Curtea Supremă din Bavaria, din cauza erorilor procedurale deja menționate.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.