Campionate

„Căpcăunul” Fabbiani l-a învins pe Tevez și a scris istorie » A urmat o observație controversată: „Jefe, cred că ai uitat că tu ai jucat în România!”

Cristian Fabbiani/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de Ioana Mihalcea, Adrian Duţă  —  sâmbătă, 16 martie 2024

Riestra, echipa antrenată de Cristian Fabbiani, a câștigat cu Independiente, formația pregătită de Carlos Tevez, scor 1-0, în etapa 11 din campionat.

Deportivo Riestra, nou-promovată în Argentina, a obținut cea mai mare victorie din istorie. A câștigat pentru prima dată cu unul dintre cei 5 granzi din Argentina: Boca, River, Independiente, Racing sau San Lorenzo.

Ramirez a marcat golul victorie lui Riestra, cu capul, în minutul 17. Iar echipa fostului atacant de la CFR Cluj s-a apărat cu ardoare și nu a primit gol până la final de la formația lui Carlos Tevez.

Fabbiani a stârnit controverse

După meci, Fabbiani a vorbit despre perioada slabă a lui Cavani la Boca, pentru care abia luna aceasta a reușit să lege 4 goluri, în rest având 3 tot sezonul. „Majoritatea îl critică pe Cavani că nu a marcat mult timp pentru Boca și nu a dat randamentul așteptat, dar în Europa fundașii nu te marchează ca în Argentina.

De-asta a și ieșit Argentina campioană Mondială, era ultima Cupă Mondială a lui Messi, toți au jucat pentru el, au avut atitudinea asta de care vorbeam, au evoluat cu «foame» și au ieșit campioni”.

Declarațiile argentinianului nu au rămas fără ecou, microbiștii ironizându-l în comentarii: „Sigur, Sergio Ramos și Van Dijk joacă ping pong”, „Clar, fundașii de la Deportivo Laferrere sunt peste Ramos și Araujo”, „Puyol e cel mai slab comparativ cu apărătorii de la Deportivo Moron”, „Are dreptate, de-asta el a ieșit golgeterul Ligii Campionilor”, „Jefe (n.r. șefule), cred că ai uitat că tu ai jucat în România!”, „Doi jucători de la Riestra sigur i-ar ține piept lui Mbappe”.

VIDEO. Rezumatul meciului Riestra - Independiente 1-0

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.